Haberler

Erdoğan: Erken Seçime TBMM Başkanı İle Görüşerek Götürebilirim

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, "TBMM Başkanı ile görüşerek götürebilirim. TBMM de götürür." dedi.

Ankara'da, emekliye ayrılan Genelkurmay Başkanı Necdet Özel adına düzenlenen madalya töreni sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak, "TBMM Başkanı ile görüşerek götürebilirim. TBMM de götürür." şeklinde açıklama yaptı.

ANAYASAL ÇİZGİ YORUMLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Cumhurbaşkanı, kendisi anayasal çizgi içerisinde kalsın) ifadelerini kullananlar, onlar Anayasa'nın içerisinde ne olduğundan haberi yok. Bulundukları konumdan haberleri yok. Onlar önce adresleri öğrenmeleri lazım. Adresleri de bilmiyorlar" dedi.

"TEMENNİ EDERİM Kİ HAYIRLI OLUR"

"Şu anda Sayın Başbakan'a hükümet kurmak üzere görevi verdim. Kendisi çalışmaları sürdürüyor" diyen Erdoğan, "Şu anda ana muhalefet partisiyle gerek heyetlerin yaptığı görüşmeler var, dün Sayın Başbakan'ın yaptığı görüşme var. Televizyonda izlediğimiz kadarıyla perşembe, cuma tekrar görüşmelerinin olacağını duyduk. Temenni ederim ki hayırlı olur.

"BAŞBAKAN MHP İLE DE BİR GÖRÜŞME YAPABİLİR"

Ama öbür tarafta Milliyetçi Hareket Partisi'nin de yine aynı şekilde heyet temsilcileriyle yaptığı görüşmeler var. Bilemiyorum, belki Sayın Başbakan bu arada onlarla da bir görüşme yapabilir veya yapacaktır.

"ÜLKE HÜKÜMETSİZ KALMAMALI"

Bunlar şu anda benim tasarrufum içerisinde olan işler değildir. Ülke kesinlikle hükümetsiz kalmamalı" şeklinde konuştu.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Erdoğan, erken seçim konusunda ise "TBMM Başkanı ile görüşerek götürebilirim. TBMM de götürür" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Necdet Özel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (225)

KAYSERİLİ:

MEMLEKET YANGIN YERİ EFENDİLER KOLTUK DERDİNDE. NASIL OLUR DA HAYALLERİM GERÇEKLEŞİR DERDİNDE. ASKER POLİS ÖLMÜŞ UMURUNDA DEĞİL. BİR MESAJ BİR TELEFON İŞİ BİTİRİYOR NASIL OLSA. GARİBANIN ÇOCUKLARI CAN DERDİNDE EFENDİLER KOLTUK SERVET DERDİNDE.

156
2
yanıtYanıtla
ozan:

sayın erdogan erken secim yaptirt en iyisi bu .bi saadetli olrak erken secimde ak parti diyicem .

34
55
yanıtYanıtla
Rezipli:

Selo gelsinmi tayyibin yerine

44
44
yanıtYanıtla
olmayan duaya amin denmez:

Selo yu anca ruyanizda basbakan gorursun, o bile cok zor. Selo kiiiiim basbakan kiiim

yanıt2
yanıt6
adsiz:

simdi bir yerlerinden bir yalan cikartirlar , su ve bu nedenle koalisyon olmadi derler sucu da ya chp ye , yada mhp ye atarlar.

82
5
yanıtYanıtla
BU ÜLKE HEPIMIZIM:

Arkadaşlar lütfen seviyeli yorumlar yapalım, kırıcı değil yapıcı olalım. Allah aşkına ne anlıyorsunuz birbirinizi kirmaktan. Söyleyin bu memkette var mı adam gibi bir lider Recep TAYYİP ERDOĞAN dan başka kendini kanıtlamış , gerek belediye başkanı iken gerekse Başbakan iken .Sizler nankörlük ediyorsunuz. Takım tutar gibi parti tutuyorsunuz.Allah Selamet versin .Rabbim ne isterse o olur.

55
29
yanıtYanıtla
Halil:

Eskiden ne güzel di bu taayyiipp hepimizi birbirine düsman etti seytanmidir nedir anlamadim

66
18
yanıtYanıtla
demokrat:

Sehitlerden heveslenip seçimi kazancağını zannediyor.

60
20
yanıtYanıtla
yeşil kod:

erdoganı size yedirmeyiz

34
45
yanıtYanıtla
hakim:

Bu Akp halkın ödedi vergilerle hava atıyor yine erken seçim ülkenin anası ağlıyor tayıpbey koltuk peşinde AKP oyumu veriyordum bir daha tövbeler olsun ülkemiz mafoldu yazıklar olsun

72
4
yanıtYanıtla
Tüm 225 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title