Haberler

Erdoğan: Diyarbakır'da Güvenlik Güçlerimizi Hedef Alan Terör Saldırısını En Şiddetli Şekilde...

Erdoğan: Diyarbakır'da güvenlik güçlerimizi hedef alan terör saldırısını en şiddetli şekilde lanetliyorum (1)"Terör örgütü köşeye sıkıştıkça bu tür eylemlerle, alçak ve kirli yüzünü de ifşa etmektedir"Nafiz Albayrak / Washington, 31 Mart (DHA) - Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brookings Enstitüsü'nde 'Küresel Sınamalar ve Türkiye'nin 2023 Hedefleri' temalı bir konuşma yaptı.

Erdoğan: Diyarbakır'da güvenlik güçlerimizi hedef alan terör saldırısını en şiddetli şekilde lanetliyorum (1)

"Terör örgütü köşeye sıkıştıkça bu tür eylemlerle, alçak ve kirli yüzünü de ifşa etmektedir"

Nafiz Albayrak / Washington, 31 Mart (DHA) - Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brookings Enstitüsü'nde 'Küresel Sınamalar ve Türkiye'nin 2023 Hedefleri' temalı bir konuşma yaptı. Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin Erdoğan, "Bugün Diyarbakır'da güvenlik güçlerimizi hedef alan terör saldırısını en şiddetli bir şekilde lanetlediğimi belirtmek isterim. Hain saldırıda maalesef, 7 emniyet mensubumuz şehit oldu. 13 emniyet mensubumuz ve 14 sivil vatandaşımız yaralandı. Hayatını kaybeden polislerimize, Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu saldırılar bizim terör ile mücadele azmimizi kesintiye uğratmayacaktır. Terör örgütü köşeye sıkıştıkça bu tür eylemlerle, alçak ve kirli yüzünü de ifşa etmektedir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Brookings Enstitüsü Washington Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title