Haberler

Erdoğan Başkanlarla Buluştu

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan Belediye Başkanları ile Bir Araya Geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı belediye başkanları ile bir araya geldi. Erdoğan, Belediye Başkanları ile Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerle ilgili görüşecek.

Başbakan Erdoğan, Belediye Başkanlarını Başbakanlık Resmi Konutu'nda kabul etti. Kabulde İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başka Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi hazır bundu. Resmi kahvaltılı toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasaki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek katıldı.

Erdoğan'ın Büyükşehir Belediye Başkanları ile Haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçimlerle ilgili görüşeceği ve çalışmalarına ilişkin Belediye Başkanları'na yapılmasını istediği çalışmaları ilettiği öğrenildi.(ANKA)

(ZHR/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title