Haberler

Erdoğan, eşcinsel evliliği yasallaştıran Meksika'yı işaret etti: Bizde de bu çalışmayı yürütenler var, karşısında duracağız

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı'nda anayasa değişikliğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Meclis'e gelecek teklifle başörtüsüne anayasal güvence kazandırırken, sapkın akımlar tarafından tehdit edilen aile müessesesini de korumayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı. Meksika'yı işaret ederek eşcinsel evliliklerin yasallaşmasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemizde de bu çalışmayı yürütenler var ama biz sonuna kadar karşısında duracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçe müftüleri istişare toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, önceki gün alınan kararla Meksika'nın tamamında eşcinsel evliliğe izin verilmesini örnek göstererek, şunları söyledi:

İNSANLIK İRTİFA KAYBEDİYOR

"Dünyanın içinde bulunduğu zor süreç, İslam'ın hayat veren ilkelerini ortaya koyuyor. İnsanlık onca imkana rağmen manevi bakımdan giderek daha fazla irtifa kaybediyor. Materyalist ideolojiler, sosyal açılardan felakete sürüklüyor. Bunun işaretlerine pek çok alanda şahit oluyoruz. Kimi Batılı ülkeler uyuşturucu kullanımının, kadına şiddetin en çok görüldüğü yerlerdir. Kadına yönelik şiddet ile çocuklara yönelik suçlar, bu ülkelerin sicilinin belki de en kötü olduğu konulardır.

SAPIKLIK, AHLAKSIZLIK, ÇARPIK İLİŞKİLER

Toplum birkaç marjinalin adeta oyuncağı haline dönüşmektedir. Sapıklık, ahlaksızlık ve çarpık ilişkiler bilinçli şekilde özendirilmektedir. İnsanı diğer varlıklardan ayıran ne kadar değer varsa küresel odakların desteğiyle yok ediliyor.

BENZER SIKINTILARI BİZ DE YAŞAYABİLİRİZ

Kendi değerlerine karşı küstah içimizden mankurtlar kabul etmese de gerçekler apaçık ortadadır. Şimdiden harekete geçip vakitlice önlem almazsak ileride benzer sıkıntıları bizim de yaşamamız kuvvetle muhtemeldir. Bu değişiklik önerisiyle bir yandan başörtüsüne anayasal güvence kazandırırken diğer yandan da aile müessesini korumayı hedefliyoruz. Aile kurumuyla alakalı özellikle 140 bini aşan siz değerli hocalarıma büyük görev düşüyor. Sadece cami değil, özellikle minderden sürekli olarak her cuma bunu işlemeniz öyle zannediyorum ki bizler için vazgeçilmez bir görevdir.

GÜÇLÜ AİLE, GÜÇLÜ MİLLET

Milyonlar sizi sürekli dinlemekte, ve sizden onlara yapılan çağrı özellikle aile kurumumuzu güçlendirmenin en önemli nasihat mekanizması olacaktır. Güçlü aile, güçlü millet. Güçlü aileleri kurduğumuz anda milletimiz güçlenecektir.

Meksika'da tamamıyla bu sapkın süreç yasal olarak zemine oturtulmuş. Değerli kardeşlerim ülkemizde de bu çalışmayı yürütenler var mı? Var. Ama bizler bu çalışmaların karşısında sonuna kadar dimdik duracağız. Ve bu Müslüman topluluğu birilerine yedirmeyeceğiz. İnşallah TBMM'deki akıl, vicdan ve feraset sahibi tüm milletvekillerimizin güçlü desteğiyle bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (14)

mavii1989:

abi eşcincellik aldı başını gidiyor bunu özellikle yapan sanat camiasında bir ton insan var acaba çocuklarında aynı şey olsa ne yaparlar vallahi helak olacağız kıyamet yakın

154
44
yanıtYanıtla
KRW SRK:

Zaten ne tür sapkınlık varsa yapıp başkasını kınamakta müslüman olarak üstümüze yok... ama gavur...gavur bile yapmaz bu iki yüzlülüğü.

yanıt0
yanıt1
Necdet:

bu ülkenin her düşünceden olan binlerce genci göç ediyor veya etmeye hazırlanıyor. Hepsinin de gideceği ülkede LGBT için daha fazla özgürlük var.. Acaba asıl mesele LGBT değilde daha iyi yaşam mı?

60
73
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Gittikleri ülkede dus sayısını azaltın diyorlar

yanıt3
yanıt2
VATANDAŞ:

Tüm milletin derdi de buydu zaten....

50
80
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Siz para için tüm değerlerimizin vazgeçersiniz anladik

yanıt9
yanıt5
Zafer yılmaz :

Ülke ancak bu kadar gereksiz konularla gündem olur.Ülkenin temel sorunlarına çözüm bulunmuş ve sorun kalmamış gibi davranışlarda bulunmak ve destek verenleri görmek ne kadar üzücü bir durumdur öyle.

44
45
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

KIYAMET YAKIN. AİLE VE İNSANLIK DÜŞMANI HER ŞEYDEN KAÇINALIM.

65
19
yanıtYanıtla
cihat sahin:

İyice eşcinselliği normalleştirdiker. Diziler,sosyal medya vs. Özellikle şu sosyal medyada özendirenlere gerekli cezalar verilmeli. Doğuştansa ayrı ama dönmek apayrı! Lut kavmi misali ... Yazık artık toplumun ahlâkı çöküşte

60
15
yanıtYanıtla
ismail bey :

Ameliyat yasaklanmalı. Kim nasıl doğduysa öyle kalacak. Yurtdışına gidipte ameliyat olursa ülkeye geri alınmayacak..

54
17
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title