Haberler

Katliam Yapan Damat: Çocuğumu Göstermedikleri İçin Öldürdüm

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde boşanmak isteyen eşi 28 yaşındaki Fatma Düz ile kayınpederi 60 yaşındaki Mesut Gökten'i pompalı tüfekle öldürüp, kayınvalidesi Emine Gökten ile baldızı Hayriye Gökten'i de yaraladığı iddiasıyla aranan 35 yaşındaki işsiz Murat Düz, yurt dışına kaçmaya hazırlanırken yakalandı.

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde boşanmak isteyen eşi 28 yaşındaki Fatma Düz ile kayınpederi 60 yaşındaki Mesut Gökten'i pompalı tüfekle öldürüp, kayınvalidesi Emine Gökten ile baldızı Hayriye Gökten'i de yaraladığı iddiasıyla aranan 35 yaşındaki işsiz Murat Düz, yurt dışına kaçmaya hazırlanırken yakalandı. Suçunu itiraf eden Düz, çocuğunu göstermedikleri için olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Murat Düz, eşi Fatma'nın 1 yaşındaki kızı Adanur'u da alarak kendisini terk edip gittiği babası Mesut Gökten'in Kargıpınarı Mahallesi Elvanlı Caddesi Çimenli Sokak'taki evini geçen 31 Mart'ta pompalı tüfekle basıp dehşet saçtı. Aile yemek yediği sırada evin penceresinden içeri peş peşe ateş ederek eşi Fatma Düz ve kayınpederi Mesut Gökten'in öldürüp kayınvalidesi Emine Gökten ile baldızı Hayriye Gökten'ini ağır yaralayan Düz, daha sonra olay yerinden kaçtı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Minik Adanur'un başka odada olduğu için yara almadan kurtulduğu olayın ardından Murat Düz'ün yakalanması için Mersin İl Jandarma ve Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı personelinden oluşan 30 kişilik bir ekip kuruldu. Yoğun bir çalışma sonunda özel ekip, katil zanlısının merkez Toroslar İlçesi'nde ismi açıklanmayan bir arkadaşına ait evde saklandığını saptadı. Evde yalnız kalan Düz, dün akşam saatlerinde yapılan operasyonla yakalanırken, yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığı belirlendi. Suç aleti pompalı tüfek ise Kargıpınarı Mahallesi'ndeki bir narenciye bahçesinde bulundu.

'İŞ İŞTEN GEÇTİ'

Erdemlim İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Murat Düz, suçunu itiraf ederek katliam anını anlattı. İfadesinde kayınpederi ve yakınlarının kızı Adanur'u kendisine göstermedikleri gibi eşiyle birleşmesi için de çaba göstermediklerini öne süren Düz, cinayetten dolayı pişman olduğunu ve kayınpederi eşinin öldüğünü ise bir arkadaşından öğrendiğini söyledi. Olay yerinden kaçarken sık sık araç değiştirdiğini ve yerinin bulunulmaması için de cep telefonunu evde bıraktığı belirten Murat Düz, "Canımın parçası çocuğumu bana göstermediler. Bu nedenle olayı planladım. Çok pişmanım ama iş işten geçti" dedi.

Sorgusu tamamlanan Murat Düz, yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde Erdemli Adliyesi'ne götürüldü. Gazetecilerin sorulanı yanıtsız bırakan Düz, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı. Öte yandan Emine Gökten ile kızı Hayriye'nin mersin Devlet Hastanesi'ndeki tedavisin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kargıpınarı Erdemli Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title