Haberler

Erdemli'de Öğrenci Servis Araçları Güvenliği Toplantısı

Erdemli ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle öğrenci servis araçları güvenliği toplantısı yapıldı.

Erdemli ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle öğrenci servis araçları güvenliği toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulunda yapılan toplantıda, ilçede 200 taşımalı, 300 de özel servis aracı olmak üzere toplamda 500 öğrenci servisinin hizmet verdiğini söyledi.

Öğrencilerin zamanında ve güvenli bir şekilde okullarına gidip gelebilmesi için servis şoförlerine ve kendilerine büyük görevler düştüğünü ifade eden Metin, "Öğrencilerimizin can güvenliği açısından servislerimizde ve şoförlerinde bulunması gereken özellikler var. Bunlar çok önemli ve gerekli konular. Temennimiz bu tür toplantılardan sonra edinilecek bilgilerle servis şirketleri ve servis şoförleri kurallara uyarlar ve güzel bir eğitim öğretim yılı geçiririz." dedi.

Toplantıda, öğrenci servis araçları güvenliği hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Doğan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinasyon Şube Müdürü Yusuf Güzel, Erdemli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Güler, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, öğrenci temsilcileri ve servis şoförleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Metin Erdemli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title