Haberler

Erdem Yener 'Hadi Be'ye Konuştu...

Güncelleme:

Başarılı sunucu Emre Saygı'nın Youtube'den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü oyuncu ve şarkıcı Erdem Yener oldu.

'Çıplak' adını verdiği yeni albümüyle müzikseverlerle buluşan Erdem Yener, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı.

İyi Bir Baba Değilim

Kendisine yeni bir köpek aldığını ve mama saatleri için alarm kurduğunu söyleyen Erdem Yener"Yeni bir köpek aldım. Dışarda olsam bile köpeğin mama saati için kendime alarm kuruyorum. Daha köpeğime isim bulamadım. Arkadaşlarım bana kötü baba diyorlar" dedi.

Kötü Anımı Düşünüp Yazıyorum

Şarkılarının sözlerini kendi yazdığını söyleyen Erdem Yener"Ben şarkılarımı illaki kötü bir anımda, duygusal olduğum bir anımda oturup yazmıyorum. Daha önce kötü bir an geçirdiysem onu düşünüyorum genellikle ve yazıyorum" dedi.

Reflü Yüzünden İki Defa Ameliyat Oldum

Vakit bulamadığından ayaküstü hızlı yemek yediği için reflü olduğunu söyleyen Erdem Yener"Uzun soluklu yemekleri arkadaşlarımla bir aradayken yiyorum. Onun haricinde çok hızlı ayaküstü birşeyler yiyorum ve bu yüzden Reflü oldum. 2 kez ses tellerimden ameliyat oldum" dedi.

Bush'a Şarkı Yazdım

Eski ABD Başkanı George Bush için Hayvan isimli bir şarkı yazdığını söyleyen Erdem Yener"Hayvan şarkısını George Bush'a yazmıştım. Onun zamanında şavaş çıkmıştı ve bende ona çok bozulup bu şarkıyı yazdım" diye konuştu.

Gençken Metalciydim

Gençlik yıllarında metalciler gibi takıldığını söyleyen Erdem Yener"Gençlik zamanlarımda saçlarım belime kadar geliyordu ve ağır metalciydim. O zamanlar o saçların bana yakıştığını düşünüyordum. Ama anladım ki yakışmıyormuş, onun için bir daha saçlarımı uzatmam" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erdem Yener George Bush Emre Saygı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title