Haberler

Erciş Belediyesi Temizlik Kampanyası Başlattı

Van'ın Erciş Belediyesi, ilçede 1 ay sürecek temizlik kampanyası başalttı.

Van'ın Erciş Belediyesi, ilçede 1 ay sürecek temizlik kampanyası başalttı. Erciş Belediye Başkanı DBP'li Diba Keskin, amaçlarının temiz bir yaşam inşaa etmek ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturabilmek olduğunu söyledi.

Temizlik kampanyasının startı, ilçede bulunan Tenzile Ana İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla başladı. Belediye Başkanı Keskin, belediye meclis üyeleri, belediye personelleri, çok sayıda öğrenci ve vatandaşın katıldığı 'Temizlik gelecektir, geleceğimizi kirletmeyelim' adlı kampanya ilçede 1 ay sürecek. Kampanya katılanlar, şapka, eldiven ve önlüklerini giydikten sonra Vanyolu, Zilan ve Atatürk Caddeleri boyunca temizlik çalışmalarına başladı.

Başkan Keskin, yaptığı açıklamada, sağlıklı bir geleceğin korunacak bir doğayla mümkün olabileceğini söyledi. Keskin, "Bir ay boyunca şehirde ve köylerde devam edecek kampanyamızın startını bugün verdik. 'Temizlik gelecektir, geleceğimizi kirletmeyelim' şiarıyla başlattığımız kampanya ile şehrimizi ve geleceğimizi koruduğumuzu bir kez daha insanlarımıza duyuracağız. Biz belediye olarak temizlik konusunda olabildiğince hassas yaklaşmaya çalışıyoruz. Ama halkımızın da çevreyi kirletmeyerek bizlere yardımcı olması lazım. Çevre, hem temizleyerek, hem de kirletmeyerek temiz tutulur. Ayrıca bu kampanyada en çok çocukların yer alması gerektiğini düşünerek onları daha çok dahil ettik. Çünkü bu gelecek onların" dedi.

Keskin, Vanyolu Caddesi'nde bulunan Tenzile Ana İlk ve Ortaokulu'nu da ziyaret ederek kampanyaya katılan öğrencilere ve okul idarecilerine teşekkür etti. - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diba Keskin Erciş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title