Haberler

Erbaa'da Televizyonun Çocuklar Üzerinde Etkisi Tartışıldı

Güncelleme:

8 Türk 8 Romen ve 8 Macar genç, televizyonun çocuklar üzerindeki zihinsel, psikolojik ve sosyal etkileri üzerinde çalışmalarına Tokat Erbaa'da başladılar.

Erbaa Rehberlik Araştırma Merkezi Gönül Vizyonu Gençlik ekibi ve Bağpınar Orta Okulu ile birlikte Macaristan ve Romanya'dan gelen 16 genç ve Erbaa'da 8 gencin katılımıyla, televizyonun çocuklar üzerindeki etkisi projesi hayata geçti.

Macaristan'dan ve Romanyadan gelen gençler Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Yenihan'ı makamında ziyaret ettikten sonra Erbaa ile ilgili bilgi almak için Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Yenihan ile Belediye Meclis salonunda bir araya geldiler.Başkan Yenihan,misafirlerin Erbaa tanıtım filmini izledikten sonra da kendisine sorulan sorulara tercüman aracılığı ile cevap verdi.

Başkan Yenihan,Erbaa yaprağından yapılan yaprak sarmasını anlatırken Macar gencin kendilerinde de bu yemeğin oluğunu ve aynı tarif üzerinden yapıldığını söylemesi Meclis salonunda biraz şaşkınlık oluştururken Türk Gençlerde ise memnuniyete sebeb oldu.

Avrupalı gençler ziyaretin ve sunumun ardından Erbaa Park Vadi'ye gitmek üzere Belediye sarayından ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Macaristan Tokat Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title