Haberler

Erbaa Belediyesi Eğitime Destekte Sınırlarını Aşıyor

Güncelleme:

Erbaa Belediyesi, "Okullar Hayat Olsun Projesi"ne katkı sağlamaya devam ediyor.

Okulları örgün eğitim dışındaki zamanlarda belediye ile koordineli bir şekilde topluma hizmet sunan merkezler haline dönüştürüp halkın hizmetine sunma olan proje ile Erbaa Belediyesi Çevre Müdürlüğü okul bahçelerini peyzaj düzenleme, bitkilendirme, ağaçlandırma, spor ve oyun alanları ile donatılarak sosyal etkinliklerin yapılabileceği sosyal alanlar haline getirme konusunda da hizmet vermeye devam ediyor.

"Okullar Hayat Olsun Projesi"ne katkıları ile ilgili bilgi veren Erbaa Belediyesi Çevre Müdürü Fatih Sönmez:

"Okullarımızın çevre düzeni ve ağaçlandırılması konusunda belediyemizin azımsanmayacak hizmetleri var. Okullar Hayat Olsun Projesi doğrultusunda müdürlüğümüz uhdesinde üzerimize düşen vazife ne ise elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Proje kapsamında okul bahçelerini tanzim ve ağaçlandırma ile sosyal alanlar haline getirme işlerini belediyemiz ve okullarımızın işbirliğiyle tatbik ediyoruz.

Zaten proje uygulamasına geçmeden önce de Erbaa Belediyesi Çevre Müdürlüğü olarak okullarımızın bahçelerinin peyzaj işlerini yapıyorduk. Şimdi projeyle birlikte diğer resmi kurumlarla da senkronize bir şekilde çalışmaya başlamış olduk.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ise;

"Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında okul bahçelerinin fiziki yapılarına uygun projeler, konunun uzmanı olan personellerimiz tarafından gereken fizibiliteler yapıldıktan sonra uygulamaya geçiriliyor. Bu bağlamda sosyal belediyecilik adına üzerimize düşen görevi de yerine getirmiş oluyoruz. Öncelikli olarak İlçe Merkezimiz de ki okullarımız,ile beldeler de ki okullarımızın ihtiyaçlarını karşıladık.Bugün ise Tokat Ali Şevki Erek Yatılı Bölge İlköğretim Okulu İdareci ve Öğretmenlerimiz bu proje kapsamında hem bizleri ziyaret ettiler hem de Okullarına bu amaçla destek olmamızı rica ettiler.Konu ile ilgili Çevre Müdürlüğümüzün yapacağı fizibilite çalışmalarından sonra değerli öğretmenlerimizin ve çok sevgili öğrencilerimizin istek ve taleplerini imkanlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title