Haberler

Erbaa Belediye Başkanı Yenihan'a Ziyaret

Güncelleme:

MHP Tokat Milletvekili Dr.Reşat Doğru ve Erbaa MHP İlçe teşkilatı Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ı makamında ziyaret ettiler.

MHP Tokat Milletvekili Dr.Reşat Doğru ve Erbaa MHP İlçe teşkilatı Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ı makamında ziyaret ettiler.

TBMM'nin tatilde olması sebebi ile memleketi Tokat ve Erbaa'da bir dizi ziyaretlerde bulunan MHP Tokat Milletvekili Dr.Reşat Doğru, Erbaa MHP İlçe Başkanı Namık Ateşli ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Yenihan'ı makamında ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında MHP Tokat Milletvekili Dr.Reşat Doğru,Başkan Yenihan'a hitaben "Bölgemizde ki hatta ülkemizde ki tüm yerel yönetimlere örnek olacak projeleri bir ,bir hayata geçiriyorsunuz.Bir Erbaa'lı olarak sizinle gurur duyuyorum" dedi.

Başkan Yenihan ise ; "projelerimizi,hemşerilerimin desteğini ve dualarını alarak hayata geçiriyoruz.Burada MHP İlçe teşkilatımızın da hakkını teslim etmek istiyorum.Bana tüm çalışmalarımı özgürce yapabilmem adına sürekli destek oldular.Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Tokat Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title