Haberler

"Entro", Klasik ve Modern Dokunuşları Aynı Koleksiyonda Sunuyor

Güncelleme:

Entro, dinamik kesimler ve canlı renklerden oluşan 2014 ilkbahar yaz koleksiyonuyla sezona etkileyici bir giriş yapıyor.

Sabri Özel'in genç beylerin beğenisini kazanacak yepyeni markası Entro, dinamik kesimler ve canlı renklerden oluşan 2014 ilkbahar yaz koleksiyonuyla sezona etkileyici bir giriş yapıyor. Birbirini tamamlayan ve şık kombinler oluşturan parçalara sahip Entro modelleri, sportif şıklığın farklı boyutuyla meraklılarına sunuluyor.

Trendy renk ve efektlerle tarzınızı yansıtın

2014 ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan kumaş pantolon, t shirt ve gömlekleriyle öne çıkan Entro, renklerin dinamizminden aldığı güçle casual şıklığı yansıtıyor. Kumaş pantolonların konforunu V yaka t shirtlerle tamamlayan marka, ilkbahar yaz sezonunda şıklığın benzersiz ifadesiyle farkını ortaya koyuyor.

Kumaş seçimlerinin büyük titizlikle yapıldığı koleksiyonda, renklerin ve minimal desenlerin uyumlu birlikteliğini her an görmek mümkün… Entro'da beyaz, lacivert, kırmızı, mavi gibi klasikleşen yaz renklerinin yanı sıra; nil yeşili, somon ve sarı gibi çarpıcı renkler de yer alıyor. Sezonun en hit renklerinden olan neonlar da Entro aksesuarlarında moda sever erkeklerin ilgisine sunuluyor. Bu seçkin koleksiyon ile siz de konforunuzdan taviz vermeden şıklığa erişebilir, yaz modasını tarzınıza yansıtabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabri Özel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title