Haberler

Ensar'dan Başkan Kara'ya Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

Başkan Kadir Kara'ya Mevlana Haftası' etkinliklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Ensar Vakfı Osmaniye Şube Başkanlığı tarafından Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya Mevlana Haftası' etkinliklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Ensar Vakfı Osmaniye Şubesi, Osmaniye Belediyesi'nin katkıları ile Hz. Mevlana'nın 739. vefat yıldönümü nedeni ile Vuslat Gecesi düzenledi. Gecede konferans, ilahi dinletisi ve sema gösterisi yapıldı.

İlk olarak Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar tarafından Kur'an-ı Hz. Mevlana Gözü İle Okuyuş isimli bir konferans verildi. Daha sonra ise Ali Doğan kısa bir tasavvuf konseri verdi. Son olarak ise Grup Meşalenin sema gösterisi ile programı izleyenler Mevlana iklimine doğru yolculuk yaptı.

Programı Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Kadir Kara, başkan yardımcıları ile çok sayıda davetli izledi. Programın sonunda Ensar Derneği adına Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir konuşmacı Prof. Dr. Ali Akpınar'a teşekkür plaketi taktim etti.

Ensar Vakfı Osmaniye Şube başkanı Esat Çetin tarafından ise Belediye Başkanı Kadir Kara'ya programa katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Esat Çetin, "Bu programın yapılmasından Osmaniye Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara'nın çok büyük katkıları oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz" dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Hz. Mevlana'yı anlamanın çok önemli olduğunu belirttiği konuşmasını Hz. Mevlana'nın kısa bir beyti ile tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Akpınar Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title