Haberler

Engin Alan'a Cenaze İzni

Güncelleme:

Balyoz'da aldığı 18 yıl hapis cezası onanan MHP Milletvekili Emekli Korgeneral Alan'a, kayınvalidesinin cenazesi sebebiyle 2 gün izin verildi.

Balyoz davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Korgeneral Engin Alan'ın kayınvalidesi Fatma Nebiye Yener hayatını kaybetti. Engin Alan cezaevine girdikten sonra damadı emekli Albay Yılmaz Çetin'i ve annesi Ayşe Alan'ı da kaybetmişti.

CEZAEVİ 2 GÜN İZİN VERDİ

Balyoz Planı davasında aldığı 18 yıl hapis cezası onanan MHP Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan'a, kayınvalidesinin cenazesine katılabilmesi için 2 gün izin verildi.

Avukat Ayhan Nacak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sincan Cezaevi'nde bulunan Alan'ın, tedavi gördüğü Ankara GATA'da dün sabah yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle vefat eden kayınvalidesi Fatma Nebiye Yener'in cenaze törenine katılabilmesi için mahkemeye başvurulduğunu söyledi.

Mahkemenin Engin Alan'a yol hariç 2 gün izin verdiğini aktaran Nacak, müvekkilinin Ankara'dan İstanbul'a hareket ettiğini kaydetti.

İKİNDİ VAKTİ TOPRAĞA VERİLECEK

Fatma Nebiye Yener'in cenazesi, Eyüp Sultan Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İLK ACI HABER DAMADINDAN GELMİŞTİ

Engin Alan'ın cezaevinde aldığı ilk acı haber, silah arkadaşı ve kızı Pelin Çetin'in eşi olan emekli Albay Yılmaz Çetin'in vefatıydı. Engin Alan 'oğlum' dediği Yılmaz Çetin'in Ankara Kocatepe Camisi'ndeki cenazesine katılamadı. Yılmaz Çetin'in cenazesinde, Engin Alan için hazırlanan yaka kartını eşi Nevin Alan taşıdı. Nevin Alan ve Pelin Çetin cenazeyi asker selamıyla uğurladı.

İKİNCİ ACI HABER ANNEDEN

Engin Alan için ikinci acı haber annesi Ayşe Alan'ın 19 Aralık'taki vefatı oldu. Ayşe Alan için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Engin Alan özel izinle katıldı. Cenazede herhangi bir açıklama yapmayan Engin Alan o geceyi de ailesiyle birlikte evinde geçirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Yılmaz Çetin Eyüp Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

CESURsuleymancinar_051@hotmail.de:

HALKBANK MDR. RÜŞVETLE PARALARLA DIŞARI ÇIKTI, AMA BU SAYGIDEĞER KOMUTAN HALEN İÇERDE. BUNU SADECE AKP HÜKÜMETİ YAPAR..VATAN HAİNLERİ AKP YANDAŞLARIIIIIII

56
3
yanıtYanıtla
ALİ İHSANkemal1985@hotmail.com:

HEY GİDİ DÜNYA HEYYY. SAYIN ALAN SEN İÇERDE, HIRSIZLAR,KATİLLER,TERÖRİSTLER DIŞARDA. OLUR MU BE OLUR MU? YAZIKK

52
4
yanıtYanıtla
kahraman askererdalkaracanaslan@hotmail.com:

ENGİN ALAN a yapılanı içimize sığdıramıyoruz..yaşayan bir kahramana yapılan bu kötülük iki cihanda da kabul edilemez

47
3
yanıtYanıtla
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Allah rahmet eylesin, ailessine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim !

46
0
yanıtYanıtla
Mertmert@gmx.de:

Allah İnşaallah Recep Tayyip Erdoğanı da, kendisi içerdeyken eşi ve çocuklarını kayıp ederek Allah aynı acıları Tayyip Erdoğana yaşatsın amin amin amin

38
5
yanıtYanıtla
S.B.saffet_b@yahoo.de:

@MERT kardeşim, her ne kadar RTE'yi sevmesekte, bu tür beddualar yaparak kendimizi onların seviyesine düşürmüş oluruz, biraz sakin olalım. Adalet yerini bulacak ve RTE de yargılanacak, o günleri göreceğiz inşallah !

yanıt0
yanıt0
BAVURDULUbavurdulu0326@hotmail.com:

45 BIN KISININ ÖLÜMÜNDEN SORUMLU OLAN APO KRALLAR GIBI AGIRLANIRKEN, KENDINI VATANINA, BAYRAGINA VEDE TOPRAGINA ADAYAN KAHRAMANLARIMIZ ÜZERLERINE ATILAN IFTIRALARLA VATAN HAINI ILAN EDILMEKTEDIRLER, LAKIN BIZ KIMLERIN VATAN HAINI OLDUGUNU OSLODA IMRALIDA VE 17 ARALIKTA GÖRDÜK.

36
5
yanıtYanıtla
BİNGÖLLÜelentra1974@hotmail.com:

ADNAN MENDERES İ YOK YERE ASAN ZİHNİYET ELBETTEKİ BUNUN BEDELİNİ

4
36
yanıtYanıtla
Ülkücü_Şehitalimetinturkozu@yandex.com:

adnan menderesin idamını iyi araştırın. Bu ülkede Amerikalıların yerleşip, cirit atmalarını sağladığı için vatana ihanet suçu ile asıldı.

yanıt0
yanıt0
KENANhavada-bulut33@hotmail.com:

ha unutmadan bide şu var fezlekeleri meclise gönderilmeyen hırsızların biran önce ceza evine gönderilmesini istiyoruz tertemiz şerefli haysiyetli komutan içerdeyse onların dışarda ne işi var

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title