Haberler

Engellilerden Selmanoğlu'na Teşekkür

Güncelleme:

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bu kez engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir iftar yemeğinde bir araya gelerek onlarla vakit geçirdi.

BELEDİYEDEN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

Engellilere yönelik çalışmalarıyla toplumun büyük bir kesimi tarafından beğeni toplayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bu kez engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir iftar yemeğinde bir araya gelerek onlarla vakit geçirdi. Gece sonrası engelli vatandaşlar ve denek başkanlarıysa memnuniyetlerini Başkan Selmanoğlu'na teşekkür ederek gösterdi.

Elazığ Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından tertiplenen iftar programına 7 dernek temsilcisi ve üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı birim müdürleriyle engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Paşa Konağında tertiplenen programda konuklarıyla yakından ilgilenen ve onlarla bol sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Başkan Selmanoğlu zaman zaman da engelli vatandaşlar ile keyifli dakikalar geçirdi.

Engelliler platformu çerçevesinde iftar yemeğine Elzerem, Al nokta körler derneği, Omur ilik felçliler derneği, Şizofren dayanışma ve yardımlaşma derneği, işitme engelliler derneği, Türkiye sakatlar derneği ve Türkiye omur ilik felçliler dernekleri Elazığ Şubesi yetkileri ve üyeleri katılırken, programla ilgili görüşlerini belirten Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır'da bu güzel gece dolayısıyla katkılarını bizlerden esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na minnettarız dedi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Ömer Çöteli ve Down Sendromlular Derneği Elazığ Başkanı Fethi Ahmet Balın ve bazı engelli vatandaşlarda, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na bu güzel ve nazik davetinden dolayı teşekkür ederek Başkan Selmanoğlu'nun her zaman kendilerinin yanlarında olduğunu hissettiklerini ve bundan dolayı son derece mutlu olduklarını kaydettiler.

Down Sendromlular Derneği Elazığ Başkanı Fethi Ahmet Balın, bu iftar yemeği sayesinde tüm engelli vatandaşlarımız bir araya gelme fırsatı yakaladı ve engelli aileleride çocuklarıyla yakınlarıyla ev haricinde bir mekânda toplu olarak iftar gerçekleştirme fırsatını buldu, son derece mutluyuz, ben derneğim adına Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Engelli vatandaşlar ile toplu iftar yemeğinde bir araya geldikleri için son derece mutlu olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'da bu sayede onlarla hasret giderip, sohbet ettiklerini ve güzel bir akşam yaşadıklarını kaydederek, "davete icabet eden tüm engelli ve engelli yakınlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title