Haberler

Engelliler Tekne Turunda Moral Buldu

Güncelleme:

Yahşi İş Eğitim Uygulama Merkezi ve Zihinsel Engelliler Okulu öğrencileri, Yalıkavak Belediyesi'nin destekleriyle tekne turuna çıktı.

Saruhan: "Tüm projelerde engelli bireylerimizi de göz önüne almalıyız."

Yahşi İş Eğitim Uygulama Merkezi ve Zihinsel Engelliler Okulu öğrencileri, Yalıkavak Belediyesi'nin destekleriyle tekne turuna çıktı.

Yalıkavak Belediyesi tarafından düzenlenen tekne turuna Yahşi İş Eğitim Uygulama Merkezi ve Zihinsel Engelliler Okulu'nda eğitim gören öğrenci ve ailelerinden oluşan 37 kişilik bir grup Yalıkavak'tan tekne turuna çıktı. Hafta sonu gerçekleşen tekne turuna Bodrum kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyesi Elif Şenol ve Bodrum Kent Konseyi Spor Meclisi Çalışma Grubu Başkanı Funda Karacan ile okul yöneticileri de katıldı.

Yalıkavak Limanı'ndan hareket eden teknede bulunan öğrenciler Yalıkavak koyu içerisinde bulunan Prensen, Hacımellem koylarında gönüllerince eğlendiler.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan bu tür talepleri her zaman olumlu değerlendirmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyeleri böyle bir talepte bulundular. Bizde hemen gerçekleşmesi sağladık. Engelli bireylerimizin hayatın her anında yanımızda olduğunu unutmadan çalışmalıyız. Özellikle biz yöneticilerin bu konuda çok daha dikkatli ve duyarlı olmamız lazım. Tüm projelerde engelli bireylerimizi düşünerek düzenlemeler yapmalıyız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Saruhan Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title