Haberler

Engelleri Kaldıran Satranç Turnuvası

Bursa'da düzenlenen görme engelliler ile gönüllülerin katıldığı satranç turnuvası ilgi gördü.'Engelleri kaldıran turnuva' olarak tanımlanan etkinlikte derceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Bursa'da düzenlenen görme engelliler ile gönüllülerin katıldığı satranç turnuvası ilgi gördü. 'Engelleri kaldıran turnuva' olarak tanımlanan etkinlikte derceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Bursa'da, Uludağ Üniversitesi (UÜ), Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu ve aralarında engelli dernekleri üyelerininde katıldığı, bu yıl 3'üncüsü yapılan startanç turnuvası ilginç görüntülere sahne oldu. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu'nda görme engellilerin birbirleriyle ve kendilerine destek veren gönüllülerle yarıştığı turnuvaya 50 kişi katıldı. Bir gün süren yarışma sonunda dereceye girenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

(ST)-(FK/AAA) - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Saraç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title