Haberler

Enez'te Kaçak Kuş Operasyonu: 124 Kuş Ele Geçirildi

Güncelleme:

EDİRNE'nin Enez ilçesinde, bir kamyonette kaçak olarak Türkiye'ye getirildiği değerlendirilen aralarında papağan, keklik, bıldırcın ve güvercinlerin de bulunduğu 124 kuş ele geçirildi. Kuşlar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edildi.

EDİRNE'nin Enez ilçesinde, bir kamyonette kaçak olarak Türkiye'ye getirildiği değerlendirilen aralarında papağan, keklik, bıldırcın ve güvercinlerin de bulunduğu 124 kuş ele geçirildi.

Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine kırsal kesimdeki bir kamyonete operasyon düzenledi. Bu sırada kamyonetin sürücüsü, jandarmayı görünce aracı bırakıp kaçtı. Araçta yapılan aramada, 5 cins papağan, 13 keklik, 4 dağ bıldırcını, çoğunluğu posta cinsi olmak üzere 102 güvercin bulundu. Kuşlar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edildi. Yediemin otoparkına çekilen kamyonetin sahibinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Türkiye Enez Hayvan Hakları Kaçakçılık Hukuk Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title