Haberler

En Çok Çocukla Okul Boyama Rekoru

Starbucks Türkiye, 2003 yılından beri yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi 'Kardeş Okullar' kapsamında Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Münevver Şefik Fergar İlkokulunun yüzlerce öğrencisi, Starbucks'ın destekleriyle hem okullarını...

Starbucks Türkiye, 2003 yılından beri yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi 'Kardeş Okullar' kapsamında Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Münevver Şefik Fergar İlkokulunun yüzlerce öğrencisi, Starbucks'ın destekleriyle hem okullarını rengarenk boyayacak hem de aynı anda en çok çocukla okul boyama rekorunu kıracak.

3 Ekim Perşembe günü, Starbucks kardeş okullarından biri olan Münevver Şefik Fergar İlkokulunun öğrencileri, Starbucks çalışanlarıyla birlikte okullarını boyayarak keyifli bir etkinliğe imza atacak. Yüzlerce Çocuk duvarlardaki birbirinden renkli ve keyifli çizimleri dolduracaklar.

Hep birlikte okullarını renklendiren yüzlerce çocuğun kıracağı 'En Çok Çocukla Okul Boyama Rekoru', Prof.Dr. Orhan Kural (Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı), Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulisi Özocak, Kadıköy İlçe milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, İstanbul Avni Aker Güzel Sanatlar Lisesi'nden Recep Tutal, Münevver Şefik Fergar İlkokulu Müdürü Yavuz Yılmaz, Aydın Türkgücü (Dünya Çocuk Rekorları) ve Starbucks yetkililerinden oluşan Rrekor Tescil ve Hakem Heyetince tescil edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title