Haberler

En Acı Sevgililer Günü

Eskişehir’de bir genç, ailesiyle ve sevgilisiyle tartıştıktan sonra tabanca ile intihar etti.

Eskişehir'de bir genç, ailesiyle ve sevgilisiyle tartıştıktan sonra tabanca ile intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Emrah T. (23), 3 aydır birlikte olduğu Filiz Ş. ile evlenmek istedi. Dün gece saatlerinde içkili bir şekilde anne ile babasıyla konuşmak için eve giden Emrah T.'nin evlenme kararını ailesi ile paylaştığı ileri sürüldü. Anne ve babası ile bu konu hakkında tartışan Emrah T.'nin, "Filiz ile evlenmezsem canıma kıyarım" dediği iddia edildi.

Tartışma sonrasında evden ayrılan genç, daha sonra kendisine ait otomobili ile sevgilisinin Erenköy Mahallesi Yeni Başak Sokak'ta bulunan evine gitti. Emrah T.'nin, Filiz Ş.'nin evinde başka bir erkek arkadaşının daha olduğunu öğrenmesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Filiz Ş.'nin evden ayrılması üzerine Emrah T., annesinden helallik istedikten sonra burada yanında bulunan tabancayla intihar etti.

Helallik istemesinden sonra oğullarından haber alamayan aile, durumu polis ekiplerine ihbar etti. Bunun üzerine yapılan çalışma sonucunda, Filiz Ş.'nin evine giden polis ekipleri gencin cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan çalışmalar sonrasında Emrah T.'nin cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Polisler, olay sonrasında kayıplara karışan Filiz Ş.'yi yakalamak için çalışma başlattı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title