Haberler

Emniyet İstihbaratı'nda Kritik Değişiklik

Güncelleme:

Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç görevden alınıyor. Dinç'in yerine Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ın getirileceği öğrenildi.

17 ve 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonlarından sonra Emniyet'te yapılan tasfiyeler Emniyet İstihbarat'ın tepe kadrosuna kadar ulaştı.

Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç görevden alınıyor. Dinç'in yerine gelmesi beklenen isim de netleşti. Habervaktim'in haberine göre; Engin Dinç, 2013 yılında Ömer Altıparmak'ın yerine Emniyet İstihbarat Daire Başkanı oldu. Dinç'in ismi Hrant Dink suikastinde ihmali bulunan ve bu nedenle soruşturma geçiren polisler arasında yer aldı. Dink Suikastinin zanlılarından Erhan Tuncel'i polis muhbiri yapan ismin Dinç olduğu ifade edilmişti.

DİNÇ'İN YERİNE NAMAL

İstihbarat Daire Başkanlığı'na Hüseyin Namal'ın, Personel Daire Başkanlığı'na ise Mehmet Akdeniz'in atanacağı öğrenildi.

Namal halen Konya Eminyet Müdürü. Akdeniz ise Hukuk Müşaviri olarak Emniyet'te görev yapıyor. (Kaynak: Habervaktim)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Namal Engin Dinç Hrant Dink Konya Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

halid:

sürekli değiştirsinler bakalım er yada geç yapılan haksızlıklar meydana çıkacak 17 ve 25 aralık operasyonu yapan polislere ayıp ettiler memur görevini yapar hırsızı yakalar teröristi etkisiz hale getirir bunları yapmasalardı vatan ayini olurdu yazık bu vatana...

27
16
yanıtYanıtla
İsmailpakdilh@hotmail.com:

Bunlar hem senaryo yazıyor hem de oynuyorlar.Bunlar,maşa.Pensilvanyanın maşası.israilin,A.B.D.,gibi dış güçlere ülke sırlarını servis eden ajanlar.İnnşallah bunların kökleri kazınacak,ülke,pkkdan daha tehlikeli olan bu paralel örgüt belasından kurtulacak,

yanıt0
yanıt0
bankacıyener_yenilmez@hotmail.com:

Biri birini maşa olarak suçlarken kendisi kimin maşası oldugu otaya cıkıyor.ben AKP nin demeyecegim,hırsızın maşası diyecegim.yakalanan paralar sahtemi?bende bankadan emekliyim ,1tl yi kayıt altına almadan bankadan ayrılamazdık bu paralar evde ne geziyor.cvp ver maşa!

yanıt0
yanıt0
galip:

soruları çalıp polis olan-komiser olanlar kimlerin maşası bunlarda biliniyor.

11
3
yanıtYanıtla
İş Arkadaşı:

Sayın Genel Müdürüm Ahmet Fazil Korkmaz yeni paralel nurcuların imamıdır, daire başkanlarını ben atıyorum, ankara emniyeti benden sorulur diye piyasada dolaşıyor ne kadar adamı varsa istihbarat, kaçakçılık, terör şubelerine doldurdu. AK Partiyi, milli görüşü günahı kadar sevmez bunlarda fetullahçılar kadar tehlikelidir bilesiniz.

1
1
yanıtYanıtla
ADIM YORUMCU:

Hukumet cemaate yaptığı gibi kullan at formülünü devam ettiriyor. Emniyete getirdiği yeni ekipleri de tasfiye etmeye başlamış. CB seçimlerinden sonra da pkk ya kullan at formulunu uygular.

0
0
yanıtYanıtla
Nurcu:

Risalei Nur ve nurculara uzanan eller kırılır. Ak parti kendine çeki düzen versin yoksa sonu yakındır.

0
0
yanıtYanıtla
NOLCAK SIMDI:

Ne kadar ipe sapa gelmez adam varsa Engin Dinç istihbarata almış. Sivasa müdür yaptıkları adam daha geçen sene Basbakan''a sövüp sayıyordu. Şubeye bir tane bile Ak Partiliyi almıyorlar. Sayin Basbakanım atamalarda il başkanlıklarının görüşünü alırlarsa uygun isimler etkili yerlere gelir.

0
0
yanıtYanıtla
Yorumcuu:

Mehmet Akdeniz, polisi linç kampanyasinda militanca çalıştı. Terfiyi haketti! At iftirayı kap kolduğu.

0
0
yanıtYanıtla
Tanıyan Biri:

Manisa''ya Istihbarat müdürü yaptıkları adamı tanırım, tam bir paralel yalakasıdır. Bunlara güvenip iş yapmayın, iş döndümü anında satarlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title