Haberler

Borsada 10 milyon TL kaybeden emlakçı, pompalı tüfekle etrafa ateş açıp intihar etti

Güncelleme:

Ankara'da borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybeden emlakçı, pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti.

Ankara'da emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybettiği öne sürüldü.

Olay, saat 13.00 sıralarında Altındağ ilçesine bağlı Beşikkaya Mahallesi'nde meydana geldi. Karapürçek Caddesi'nde emlak ofisi işleten Yusuf D.'nin dükkanı kilitleyip içeride pompalı tüfekle dolaştığını görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisi gören Yusuf D.'nin etrafa ateş açması üzerine olay yerine özel harekat ekipleri sevk edildi.

Borsada 10 milyon TL kaybeden emlakçı, pompalı tüfekle etrafa ateş açıp intihar etti

BORSADA 10 MİLYON TL PARA KAYBEDİP BUNALINA GİRMİŞ

Ardından tek el silah sesi duyulması ve bir süre sessizlik olması üzerine özel harekat ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini alarak emlak ofisine girdi. Hareketsiz şekilde yerde yatan Yusuf D.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yusuf D.'nin borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL para kaybettiği ve bu nedenle bunalıma girdiği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Borsada 10 milyon TL kaybeden emlakçı, pompalı tüfekle etrafa ateş açıp intihar etti

Borsada 10 milyon TL kaybeden emlakçı, pompalı tüfekle etrafa ateş açıp intihar etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Borsa Olaylar Güvenlik Soruşturma Emlak Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

ömer çevik:

Borsa senin neyine kimseye 5 kuruş vermeyenler milyonları saçar savurur sonrada kendi hayatına kıyar arkada bıraktıkları çabası yazık az kazan az ye çok yaşa .

242
18
yanıtYanıtla
TUĞBA ÖZYILMAZ:

haramda hzuur olmaz haramda huzur bereket ararsan oharam sana haram olur sonları hem kötü yazık ıntıha edıp sonsuz cehnnemee gıttın ahıretını kaybettıgınemı yanalaım arkada dusuncesızce bırakkdıgın sevdıklerıne aılenemı aynalaım yazık yazık seytaa uymus mahvetmıs herseyı

76
43
yanıtYanıtla
Hamdullah Araz:

Benim başıma ne geldiyse hep kınamaktan geldi dikkat et derim tamam şeytana uymuş hata yapmış hiç elinden tutan olmuşmu derdini sıkıntısını soran olmuşmu insanlar etrafına duyarsız olmasa hayat çok daha güzel olur belki çevresindekiler onu bu durumdan kurtarabilirdi.

yanıt7
yanıt0
Doğuş:

10 milyonun vardı, evini arabanı alsaydın cebindede paran kalırdı çalışmayada devam etseydin.

110
2
yanıtYanıtla
pentakill lol:

borsa böyle insanı vezirde yapar rezilde. ağustos eylül aylarında millet vurgunu yaptı sonra küçük yatırımcıları tokatladılar testere piyasası götürüyor işte. satmasaymış bekleseymiş keşke hepimiz zarardayız ama hisselerimizi bekletiyoruz ...

84
13
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

silahlanmayı bir türlü durduramadılar ..

73
10
yanıtYanıtla
Senrey26:

durdurmak bir yana teşvik ediliyor.

yanıt50
yanıt10
Halit:

dürüstler alınmasın amma emlakçıların çoğu dürüst değil haydan gelen huya gitmiş

37
6
yanıtYanıtla
Hamit koçyiğit:

Allah Affetsin Ailesine sabır versin.bole ölümler çok yanlış. Allahım şaşırtmasın.ölümünde hayırlısı.

22
2
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

Dünyada borsada faaliyet gosteren sirketin finansal tabloları iyi ise kağıdı yukselir.bizde firma batmak uzere kağıdı tavan yapıyor.Yıllarca soydular insanları. Bizim borsanın da adi çıktı

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title