Haberler

Emekli Öğretmen Balkonuna "Artık Oy Yok" Pankartı Astı

Adana'da siyasi partileri ve gösterdikleri adayların hizmetlerini beğenmeyen emekli öğretmen balkonuna "artık oy yok" pankartı astı.

Adana'da siyasi partileri ve gösterdikleri adayların hizmetlerini beğenmeyen emekli öğretmen balkonuna "artık oy yok" pankartı astı.

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlere tüm partiler hızla hazırlanırken, Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde oturan emekli öğretmen Mehmet Sait Güler (54) evinin balkonuna pankart asarak siyasi partilere tepki gösterdi. Balkonuna "artık oy yok" yazılı pankart asan Güler, ülkücü olduğunu, ancak bir süre DYP'yi desteklediğini, geçen yerel seçimlerde Çukurova ilçesinde hayatında ilk kez sol parti CHP'nin adayı Yıldıray Arıkan'ı desteklediğini, lokantasını da parti bürosu yaptığını belirterek, "Ama ne oldu Arıkan Çukurova'ya hiç hizmet etmedi. Buna rağmen partisi onu Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi. Geçen seçimlerde büyükşehirde Aytaç Durak'ı destekledik, onu da başkan olarak hiç görmedik. Oy namus dediler, biz oy verdiğimiz adama sahip çıkamadık yani namusumuza sahip çıkamadık" dedi.

Türkiye'de siyasetin yalan ve dolandırıcılık olduğunu söyleyen Güler şunları kaydetti:

"Bu nedenle artık oy yok. Allah'tan korktuğum için bu vicdansızlıklara ortak olmamak için artık oy yok. Bu nedenle oy istemeye gelenlere balkonuma bakıp gelmemeleri için artık oy yok diye pankart astım. Bu pankartının yanına bir de Allah'tan korkan oy vermez diye pankart asacağım. Artık yeter yıllardan beri oy veriyoruz hizmet alamıyoruz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sait Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title