Haberler

Emekli maaş ve ikramiye ödemeleri hesaplara yatmaya başladı

Güncelleme:

Kurban Bayramı öncesi emeklilerin bayram ikramiyesi ve aylıkları bugün yatmaya başlıyor. Ödemeler ayın 17'si ile 23'ü arasında gerçekleştirilecek ve 14,4 milyon emekliye toplamda 25,7 milyar lira ikramiye ödenecek. İşte SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı ödemelerinin yapılacağı ayrıntılı tarihler...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emeklilerin maaşlarının ne zaman yatacağı merak konusuydu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından dün yapılan açıklamayla emekli aylıkları ve bayram ikramiyelerinin 17-23 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını duyuruldu.

ÖDEMELER BUGÜN BAŞLADI

Emeklilerin bayram ikramiyesi ve aylıkları bugün itibarıyla yatmaya başladı. 17-23 Haziran tarihleri arasında 14,4 milyon emekliye toplamda 25,7 milyar lira ikramiye ödenecek.

SSK KAPSAMINDAKİLERİN MAAŞ VE İKRAMİYE GÜNLERİ

  • Ödeme günü 17-18 olanlar 17 Haziran'da,
  • Ödeme günü 19-20 olanlar 18 Haziran'da
  • Ödeme günü 21-22 olanlar 19 Haziran'da,
  • Ödeme 23-24 olanlar 20 Haziran'da,
  • Ödeme günü 25-26 olanlar 21 Haziran'da aylık ve ikramiyelerini alacak.

BAĞKUR 22 HAZİRAN, EMEKLİ SANDIĞI 23 HAZİRAN'DA

BAĞKUR kapsamındakilerin haziran dönemi aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyeleri 22 Haziran'da ödenecek. Emekli Sandığı kapsamında olanlara ise maaş ve ikramiye ödemeleri 23 Haziran'da yapılacak.

Emekli maaş ve ikramiye ödemeleri bugün başlıyor

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Bayram İkramiyesi Kurban Bayramı Kurban Ssk Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Hamit Gündoğdu:

İşte ekonomik zorluklar içerisinde yaşayan millet seçimde iktidar degistirememesi (nasıl değiştirsin ki 3.5 milyon yabancı oy kullanınca) 15 bin TL ikramiye yerine 2 bin TL'lik mujdelerle!? yetinmek zorunda kaldı.

79
33
yanıtYanıtla
Gokay Ergul:

Seçim zamanı bayram ikramiyelerine zam yapacağız enflasyona yenik düşürmeyeceğiz emeklerimizi diyenler nerede yalan dolan siyaset

85
14
yanıtYanıtla
FATİH ARSLAN:

Ülkem her gün ayrı bir müjde veriyor. Ama her nedense her gün de para değerimiz düşüyor. Nasıl müjdeler ise tl yi sürekli geri götürüyor...

70
9
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Tam da halkımıza layık bir müjde. Maas ve ikramiyeleri birleştirip kurbanlik niyetine koyunun bir bacağını alırlar artik.

62
10
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Biz 5 emekli kafadar sizin bu sözlerinizden cesaretle kurbanlık bir koç almaya karar verdik. Bilgilendirmeniz den dolayı çok teşekkürler!?;))))))

yanıt11
yanıt4
Sinan Yilmaz:

emekli bayram ikramiyesinin artmasını bekliyor müjde diye verdiği habere bak bari zam zapmıyorsunuz adam gibi zam yapamadık deyin yok toplamda şu kadar emekliye ödeme yapacaz demenin laf cambazlığ içine girmeyin

51
12
yanıtYanıtla
Levent Bayrak:

Herzamanki gibi kandırildik.ikramiye 2 binde kaldı yükseltilmedi.erken ödeme deniyor.bagkur emeklisi olarak ayın 23 unde maaşımıyatiyordu şimdi yine 23 ünde yatacak.ssk lılarda dahil olmak üzere en fazla 1 gün once yatacak.bu mudur müjde.

44
15
yanıtYanıtla
Levent Bayrak:

Yaziklar olsun bu millet dahacok kandırılir.eyyy rte bu millete 3 krş ikramiyeyi hep çok gördün. Doları 25 lere kadar getirip zengini zengin etmek midir sizin bu millete sevginiz.ne vardı 3 bin hatta 5 bin verip garibanı sevindirsetdiniz.

47
11
yanıtYanıtla
Shsh Sjdjei:

Kılıçtar oğlunu beğenmediler 5 sene daha sefaleti seçti bu millet daha beter olsunlar

yanıt22
yanıt10
süleyman kahraman:

Emekli sandığı emeklileri kurban kesmeyecegi için haftanın son gününde ödeme alacakmış..

39
9
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title