Haberler

EMANET ALDIĞI 15 BİN LİRALIK MALZEMESİ ÇALINAN TESİSATÇI HIRSIZDAN RİCADA BULUNDU: LÜTFEN MALZEMELERİ GERİ VER

Güncelleme:

ERZURUM'da bir kurumda teknik servis görevlisi olarak çalışan Abdulselim Çakar'ın mesai saatleri dışında sıhhi tesisatçılık yapmak için kullandığı aletlerle birlikte arkadaşından ödünç aldığı 8 bin liralık malzemesi çalındı.

ERZURUM'da bir kurumda teknik servis görevlisi olarak çalışan Abdulselim Çakar'ın mesai saatleri dışında sıhhi tesisatçılık yapmak için kullandığı aletlerle birlikte arkadaşından ödünç aldığı 8 bin liralık malzemesi çalındı. Hırsızdan ricada bulunan Çakar, "Emanet olan malzemeyi çalarak bizi emanete hıyanet ettirdiler. Lütfen emanet olan malzememi geri verin" dedi.

Erzurum'da bir kurumun teknik servis bölümünde çalışan Abdulselim Çakar, boş vakitlerinde sıhhi tesisatçılık yapmak için arkadaşından 8 bin lira değerindeki kaynak aparat setini ödünç aldı. Çakar'ın depo olarak kullandığı evinin alt katı, 14 Mart günü kimliği belirsiz kişi tarafından soyuldu. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, depoya giren bir kişi çuvalın içine koyduğu malzemelerle bölgeden uzaklaştı.

Sabah saatlerinde uyandığında depodaki malzemelerin çalındığını gören Abdulselim Çakar, durumu polise bildirdi. Güvenlik kamerası görüntülerini de teslim eden Çakar, 15 dakikada depoyu soyan hırsızın bir an evvel yakalanmasını istedi. Hırsızın genelde kiloda hafif pahada ağır malzemeleri seçtiğini söyleyen Abdulselim Çakar, "Hilti, matkap, enerji kabloları, çanta, kaynak makinesi fiyatı pahalı olan ne varsa götürmüş. Bu malzemelerin içinden fiyatı 8 bin lira olan kaynak aparat setini de iş yapmak için bir ağabeyimden ödünç olarak almıştım. İmkanım da el vermiyor ki adamın malzemesinin götürüp iade edeyim. Bu şekilde olmaz biraz merhamet. Merhametli olun ya. Sahibi de bilmiyor malzemelerin çalındığını, nasıl diyeceğim? Ne anlatacağım? Emanete hıyanet ettirdiler. Dostlarımıza karşı bizi mahcup ettiler. Olan olmuştur, ama elamet olan malzememi lütfen geri getirin" diye konuştu.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

14 Mart Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title