Haberler

Elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı organize suç örgütüne yönelik Tekirdağ'da "Mahzen-19" operasyonu yapıldığını ve 13 kişinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, gelişmeyi duyururken "Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Yurt dışına firar eden Barış Boyun'un liderliğini yaptığı suç örgütüne Tekirdağ Çorlu'da bir operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 gün süren Mahzen-19 ismi verilen operasyonda yakalanan 13 şüphelinin, Boyun'un verdiği talimatla suikast hazırlığında olduğunu bildirdi.

"SUÇ ÖRGÜTLERİNE NEFES ALDIRMAYACAĞIZ"

Yerlikaya "Hangi büyüklükte olursa olsun, nerede olursa olsun ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız" ifadelerinin yer aldığı sosyal medya paylaşımında şu bilgileri verdi:

"Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu Elebaşı Barış Boyun' un yurtdışından verdiği talimat ile suikast hazırlığında olduğu tespit edilen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;

Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten adam öldürme, silahlı saldırı ve kasten adam öldürmeye teşebbüs, hırsızlık, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu: 1 adet lav silahı, 3 adet el bombası, 1 adet AK-47 uzun namlulu otomatik silah, 2 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 74 adet AK-47 fişeği, 1 adet AK-47 şarjörü, 5 adet tabanca şarjörü, 15 adet tabanca fişeği, 31 adet pompalı tüfek kartuşu, 3 adet kar maskesi ve 2 adet çalıntı plakasız motosiklete el konuldu."

Yerlikaya, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nı, operasyonları gerçekleştiren polis ve jandarmayı tebrik ederek "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanı Operasyon Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Salih Kandıralı:

Ülkenin yarısı başlı başına çete olmuş. Meksikadan kötü hale gelmişiz. Bu çete bozuntularını çökerten ne çökermese ne.

42
21
yanıtYanıtla
Ali Tokgönül:

Bu gibi haberleri duyunca Aklıma konuşurken gözümüzün içine baka baka parmak sallayan biri geliyor ... Allah onu bildiği gibi yapsın .

42
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Canlarım bu sözlerin bir anlamı var mı bilmiyorum. Keşke dediklerini yapsalar. Arka planda ne planları var Allah bilir. Günü idare etme dönemini geçmemiz lazım. Gerçek ten söyledikleri ile yaptıkları bir olan insanlar olmamızı Rabbimden diliyorum .

8
1
yanıtYanıtla
Ahmet Tanıl Aslan:

13 kişiden çıkan cephane bu mudur? :)

5
0
yanıtYanıtla
Export 86:

Eskiden bir fıkra vardı 3 Yahudi bir araya gelse şirket kurar 3 Türk bir araya gelince devlet kurar. O fıkra güncellendi 3 Türk bir araya gelince çete kurar :)

4
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Mafya çakalı ayaklarında gezerler ama Devletin tokadını yiyince üstüne basılmış sümüklü böcek kıvamına gelirler ..

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title