Haberler

Elebaşılığını Ahmet Söylemez'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Ahmet Söylemez'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşı ile birlikte 9 kişi yakalandı.

İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır ve Mersin'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Kafes-33' Operasyonları'nda elebaşılığını Ahmet Söylemez'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşı ile birlikte 9 şüpheli yakalandı.

ELEBAŞI DAHİL 9 KİŞİ GÖZALTINDA

Yerlikaya'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır ve Mersin'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "KAFES-33" Operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Söylemez'in yaptığı Organize Suç Örgütü Çökertildi. Operasyonlarda Örgüt Elebaşı ile Birlikte 9 Şüpheli Yakalandı. Organize Suç Örgütlerine, Halkımızın Huzurunu Bozanlara Hayatı Dar Edeceğiz. Nefeslerini Keseceğiz.

Elebaşılığını Ahmet Söylemez'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi

TEHDİT, GASP VE SİLAHLI SALDIRI...

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında; elebaşılığını Ahmet Söylemez'in yaptığı organize suç örgütünün;

  • İş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurdukları ve bu sayede iş yerlerinden para talep ettikleri,
  • İş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri,
  • Para vermeyi reddeden iş insanlarına ve yakın akrabalarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Operasyonları düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. HANGİ BÜYÜKLÜKTE OLURSA OLSUN ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNİ ÇÖKERTİP, ADALETE TESLİM EDECEĞİZ"

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanı Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Tamer Islek:

Kaç tane varmış bu çetelerden. Yakala yakala bitmiyor.

158
2
yanıtYanıtla
ERTAN IŞIK:

SAYIN BAKANA COK SAYGI DUYUYORUM HÜKÜMETTEN DÜRÜST OLAN BELKİDE TEK KİŞİ AMA BUNCA İNSAN YAKALANDI PEKİ NE KADAR CEZAEVİNDE YATACAKLAR ONUDA MERAK ETMİYO DEĞİLİM

113
11
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Sençe bu bakana bunların emrini kim vermişdir. Kafasına göremi yapıyor. Birinden izin almadan yapamaz.

yanıt0
yanıt0
MoonShine:

Ali yerlikaya en büyük suç örgütü olan süleyman soylu yu ne zaman yakalayacaksınız o zaman? Madem hepsini bitirmeye söz verdiniz.

62
16
yanıtYanıtla
Demir Acer :

kelepce???????????? goremedim nicin???

44
2
yanıtYanıtla
Atilla İlhami:

Organize bir suç örgütü liderini yakalayıp ta kelepçe takılmaması !!!

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title