Haberler

Elazığsporda Sünnet Şöleni ve Sezon Açılışı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Elazığspor Kulübü tarafından organize edilen sünnet şöleni ve sezon açılışı dün akşam gerçekleştirildi.

Elazığ Atatürk Stadyumunda yapılan organizasyonda sünnet şöleninin yanı sıra teknik heyetimiz ile futbolcularımız ile altyapı teknik heyeti basına ve taraftarlara tanıtıldı.

Başkan Selçuk Öztürk'ün rahatsızlığından dolayı yer alamadığı törene

Kulübümüz İkinci Başkanı Selami Öztürk, Korkut Şerifoğulları, Mehmet Kaya, Futbol Şube Sorumlularımız Zafer Yetiş, Yüksel Aydın, Mali İşler Sorumlumuz Murat Ertürk, Kulüp İstanbul Sorumlusu Ayhan Bakar, Elazığ AK Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediyesi Başkanvekili Atik Birici, Elazığ Emniyet Müdür Yardımcısı İlhan Sabah, Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Elazığ Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Acar, ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları, ile çok sayıda aile ve taraftarlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan organizasyonda açıklamalarda bulunan 2. Başkan Selami Öztürk, sünnet ettirdikleri çocuklara göstermelik kirve olmayacaklarını, ilerleyen hayatlarında da yanlarında bulunup, onların eğitim masraflarını da üstleneceklerini kaydetti.

Öztürk, dağ gibi sorunlarla yılmadan mücadele edip Elazığspor'un Süper Lige taşınmasını hedeflediklerini ifade ederek, iyi niyetli çalışmaları ve taraftarların desteği ile Allah'ın kendilerine Süper Lige çıkmayı nasip ettiğini belirtti.

Konuşmanın ardından sünnet olan çocuklar bir araya toplanırken futbolcular birer birer sahneye davet edildi. Alkışlar arasında sahneden yerini alan futbolcular sünnet olan çocuklar ve teknik heyet ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fotoğraf çekimi sonrası plaket takdimi yapılırken gece, Hamdi Karakılıç, Yağız, Ömer Danış ve Fatih Kısaparmak konseriyle son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selami Öztürk Zafer Yetiş Mehmet Kaya Elazığspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title