Haberler

Elazığ Seyyar Satıcıya Çarpmamak İçin 3 Araç Birbirine Girdi

Elazığ'nın Cahit Dalokay Bulvarı üzerinde seyyar satıcılık yapan Kenan Şimşek'e çarpmamak için 3 aracın bir birine girdiği kazada 2 kişi yaralandı.

Elazığ'nın Cahit Dalokay Bulvarı üzerinde seyyar satıcılık yapan Kenan Şimşek'e çarpmamak için 3 aracın bir birine girdiği kazada 2 kişi yaralandı. Elazığ Cahit Dalokay Bulvarı üzerindeki kavşakta çömlek satan seyyar satıcı Kenan Şimşek, yola yürüdüğü sırada arkasından gelen Şaban Donmuş'un kullandığı 23 AZ 235 plakalı pikap, seyyar satıcıya çarpmamak için Fettullah Can'ın kullandığı 23 FZ 115 plakalı özel otomobile çarptı. Savrulan özel Otomobile de, yoldan geçen 23 EA 203 plakalı mazot yüklü küçük bir tanker çarptı. 3 aracın karıştığı kaza nedeniyle, araçlar hasar görürken, tanker de yola devrildi. Kaza nedeniyle karayolu 2 saat trafiğe kapandı.

Seyyar satıcı son anda yoldan kaldırıma kaçarak kazadan yara alamdan kurtulurken, özel otomobil sürücüsü Fetullah Can ve yanında bulunan Sezer Kaya yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Seyyar satıcı Kenan Şimşek, yol kenarından gittiğini ve aniden araçların geldiğini gördüğünde kaçarak canını zor kurtardığını söyledi.

Kazaya karışan pikap sürücüsü Şaban Donmuş, önünde giden seyyar satıcıya çarpmamak için direksiyon kırdığını belirterek, "Önümde seyyar satıcı gidiyordu. Ona çarpmamak için durdum, bu sırada arkadan gelen otomobil bana çarptı. Diğer şeride dönünce onun arkasından gelen tankerde ona çarptı. Çarpmanın etkisiyle tanker devrildi" dedi.

Kaza nedeniyle Cahit Dalokay Buvarı Bingöl istikametine giden yol, 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Devrilen tanker ile diğer araçların kaldırılmasının ardından yol, tekrar ulaşıma açılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Şimşek Elazığ 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title