Haberler

Elazığ'da silahlı kavgada yaralanan kişiyi ambulansta öldürdü

Güncelleme:

Elazığ'da çıkan silahlı kavgada yaralanan Hüseyin Kaya'yı ambulansta müdahale sırasında ateş ederek öldüren Mustafa Eren Şimşek ile kavgaya karışan babası Osman Şimşek tutuklandı.

ELAZIĞ'da, silahlı kavgada yaralanan Hüseyin Kaya'yı (57) sağlık görevlilerinin ambulansta müdahalesi sırasında ateş ederek öldüren Mustafa Eren Şimşek (28) ile kavgaya karışan basası Osman Şimşek (60), tutuklandı.

Olay, dün Doğukent Mahallesi Onbaşı Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, büyüyüp silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Cumhur Kaya (26) olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yerde olan Hüseyin Kaya'yı alıp taşıdıkları ambulansta müdahale ederken, karşı taraftan Mustafa Eren Şimşek, tabancayla yaralıya ateş etti. Ambulanstaki Hüseyin Kaya da yaşamını yitirirken, diğer yaralı ise başka bir ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışma yaptığı bölgede çok sayıda boş kovan bulundu.

Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği'nce yürütülen soruşturmada gözaltına alınan baba Osman Şimşek ile oğlu Mustafa Eren Şimşek, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Eren Osman Şimşek Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title