Haberler

El Bab'da Yaralanan Yarbay FETÖ Kumpasıyla Cezaevine Girmiş

Güncelleme:

El Bab'da yaralanan Yarbay Merdin Kışkan, daha önce de FETÖ'nün hedefi oldu ve bugün kumpas olduğu ortaya çıkan casusluk davası sonucunda 2 yıl cezaevinde kaldı.

El Bab'da yaralanan Yarbay Merdin Kışkan'ın yakın arkadaşı emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, cezaevinde birlikte çekildikleri bir fotoğrafı Twitter'dan paylaştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Balyoz davasından yargılanan emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, El Bab'da yaralanan Yarbay Metin Kışkan ile ilgili dikkat çekici bir bilgiyi sosyal medya hesabından paylaştı.

15 TEMMUZ'DAN GÖREVE İADE EDİLMİŞTİ

Özel Kuvvetler'de görevli Kışkan, İzmir'de 'Askeri Casusluk' davasından tutuklanmıştı. Kumpas kurbanı olan Kışkan 15 Temmuz'dan sonra yeniden görevine iade edilmişti.

KAHRAMAN YARBAYI KİTABINDA ANLATTI

Kışkan'la aynı cezaevinde kalan emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, kahraman yarbayı "Casusluk Kumpası, Kim Bunlar" adlı kitapta anlatmıştı. Evli ve 2 çocuklu olan Kışkan, Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Önsel Twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title