Haberler

Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de zafer konuşması! On binlerce kişiye seslendi

Güncelleme:

Ekrem İmamoğlu, açıklanan yerel seçim sonuçları sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye binasının bulunduğu Saraçhane'de zafer konuşması yaptı. İmamoğlu, "Her İstanbulluya eşit ve adil hizmetin ulaştığı dönem devam edecek. Milletimiz bize dedi ki hızını arttır. Halk bizi seçerek bize ne mesaj verdiyse hükümete de verdi. İstanbul'a hizmette seçilen seçilene saygı gösterecek." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerdeki zaferi sonrası Saraçhane'de konuştu. On binlerce kişiye hitap eden İmamoğlu, her İstanbulluya eşit ve adil hizmetin ulaştığı dönemin devam edeceğini bildirdi. İmamoğlu, halkın hükümete mesaj verdiğini ifade etti.

İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"16 milyon İstanbullu kazandı. Kutlu olsun. Bu seçimin kaybedeni yok. Bizim olduğumuz yerde öteki yok. Milletin her ferdine, her inancına, bütün mezheplerine, bu şehrin Kürtlerine, her etnik kökenden insanına hayırlı olsun.

Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de zafer konuşması! On binlerce kişiye seslendi

Bu şehir bize Fatih Sultan Mehmet'in emaneti. Bir çağ kapattı bir çağ açtı. Biz de bu seçim ile birlikte bu kenti baskısı altına alan birçok kötülüğü kenara ittik. Bu şehrin parasının çarçur edilmesini kenara ittik. Bu şehirde yeni bir kültür başladı. Milletin parası artık milletin oldu. Bundan yüz yıl önce bu şehir beş yıl işgal altında kaldıktan sonra tekrar bu şehrin kurtuluşuyla bu şehir aynı zamanda bize Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetidir.

Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de zafer konuşması! On binlerce kişiye seslendi

ÖZGÜR ÖZEL'E TEŞEKKÜR ETTİ

Buradan bazı teşekkürleri etmek istiyorum. Bu yolculuğun en güçlü şekliyle birlikte tasarlayarak güçlü bir başarı elde etmemizi sağlayan Özgür Özel'e teşekkür etmek istiyorum. Partinin milletvekillerine, parti meclis üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. İstanbul'da tek bir oyumuza bile zeval gelmemesini sağlayan il başkanımız Özgür Çelik'e teşekkür etmek istiyorum. Partimizin yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum. İstanbul Gönüllüleri'ne teşekkür etmek istiyorum.

Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de zafer konuşması! On binlerce kişiye seslendi

"HER İSTANBULLUYA EŞİT VE ADİL HİZMETİN ULAŞTIĞI DÖNEM DEVAM EDECEK"

İstanbul ittifakı toplumun içselleştirdiği, 16 milyon İstanbulluya yürekten teşekkür ediyorum. Bizler bu seçimi bitirdikten sonra halk bize ne mesaj verdi diye düşünüyorum. Halk rakiplerimize, sayın Cumhurbaşkanına ne mesaj verdi? Sizler bize dediniz ki 'İstanbul'da israf dönemi bitti. Partizanlık bitti, bitti. Partizanlık yok, liyakat var. Halkçı belediyecilik var.' Bu anlayış kazanmaya devam edecek. Her İstanbulluya eşit ve adil hizmetin ulaştığı dönem devam edecek. Milletimiz bize dedi ki hızını arttır. Halk bizi seçerek bize ne mesaj verdiyse hükümete de verdi. İstanbul'a hizmette seçilen seçilene saygı gösterecek. Vesayet kuramaz. Kanal yok, kanal yok. İstanbul var.

Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de zafer konuşması! On binlerce kişiye seslendi

"BİR KİŞİNİN VESAYET DÖNEMİ BUGÜN İTİBARIYLA BİTMİŞTİR"

Bir kişi emir vermez. Millet emir verir. Millet talimat vermez. Millet emir verir. Bir kişinin vesayet dönemi bugün itibarıyla bitmiştir. Millet her zaman kazanır demiştik, millet kazandı. Millet kazanmaya devam edecek. Çok daha güzel yelken atacak."

Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de zafer konuşması! On binlerce kişiye seslendi

İSTANBUL'DAKİ SEÇİM SONUÇLARI

Saat 06.45'teki seçim sonuçlarına göre İstanbul'da sandıkların yüzde 99,98'i açıldı. Mevcut başkan ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu, yüzde 51,09 ile sandıktan zaferle çıktı. Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ise yüzde 39,59 oy aldı.

Haberler.com / Ayça Elal - Güncel

Ekrem İmamoğlu İstanbul Seçim Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

İbrahim Demirel:

Sen iyi olduğun için bu mıllet desteklemedi, iktidara gözdağı olsun diye oylar size kaydı. Yani dıyeceğim ciddiyetle işinizi yapın, bu mıllet ampül patlatmasını iyi bildiği gibi, okları da kırmasını iyi bilir. Başarılar diliyorum inşallah bugün bu millet iyi anlamda dönüm noktası olur.

469
144
yanıtYanıtla
Fatih Yılmaz:

Adam tuz yerine kum döktü karlı yollara selde tatile gitti balık etmek yedi verdiği vaatlerin hiçbirini yerine getirmedi.ama gene kazandı dediğin gibi boş tencerenin yikamayacagi iktidar yoktur.

yanıt256
yanıt117
Hek Tor:

İmamoğlu yüzde 50 ye karşı Kurum CB 17 Bakan 40 Mv Astronot 20 vali 12 komutan vs. vs. = yüzde 40

yanıt1
yanıt1
Mehmet YILMAZ:

Hazmet hocam hazmet. Hayırlısı olsun de geç. Tüm bakanlarla, bütün yandaş medya ile, yalan haberlerle adama saldırdınız. Sonuç bu.

yanıt2
yanıt2
Hek Tor:

@Fatih Yılmaz... Senin gibi aklı kıt olanların yorumu da böyle olur... Karlı yollara tuz sepmek çevre kirliliğinden ve israftan başka birşey değildir; tuz BUZLU yollara uygulanır ki eritsin, karlı yollarda araç kullanmasını bilenlerin korkusu yoktur, buna rağmen senin gibi çaylaklar için bu yüzden kumun faydası vardır.

yanıt64
yanıt131
Posoflu Almanya:

yakinda bende aday olacam yan gelip yatan oylari götürüyor ne güzel :) birazda balik yerim ,istanbul batarken tatil ooh oh benim Cok Zeki halkim bana oy verir bundan artik eminim ??????

yanıt4
yanıt2
Salim:

KRALSIN BU KALP SENİ UNUTURMU

121
167
yanıtYanıtla
Gökhan Gülmez:

akp ye ders oldu. memur emekli işçi arasındaki denge kurulamadı.Tek ÜZÜNTÜM BU ZÜHTÜ KENDİNİ BİŞEY SANDI. BASKA İLLERDE OLAYDI DA BURADA OLMAYAYDI

226
40
yanıtYanıtla
HACER İlhan:

Parayı seçenler sana döndü çok heveslenme, bunlar Kemali postaladılar senide postalarlar. Tatil yapa yapa buralara geldiysen düşün arkanda ne kadar davasız insan varrr. Oradan anla

137
57
yanıtYanıtla
MEHMET BIÇEROL:

Hadi ordan yobaz kafalı. ATATÜRK çüier kazandı şeriatçılar kaybetti

yanıt3
yanıt7
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title