Haberler

Ekrem İmamoğlu, Candan Erçetin ile birlikte İstanbullulara çağrıda bulundu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluları 30 Ağustos gecesi yapılacak Zafer Bayramı kutlamaları için Candan Erçetin ile birlikte çektiği video ile konsere davet etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sanatçı Candan Erçetin ile ortak çektiği video ile tüm İstanbulluları 30 Ağustos gecesi Üsküdar'da yapılacak Zafer Bayramı kutlamalarına ve Candan Erçetin konserine davet etti.

"İSTANBULLULARI SİZİNLE DAVET EDİYORUM"

İmamoğlu, "Biz 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bu sene hepimizin zaferi diye tanımladık. 30 Ağustos'u şöyle İstanbulluyla, sizinle beraber aslında buluşup kutlayacağız, kucaklayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ben İstanbulluları davet ediyorum ama sizinle davet etmiş oluyorum" diyerek ricada bulundu.

Ekrem İmamoğlu, Candan Erçetin ile birlikte İstanbullulara çağrıda bulundu

"BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLI"

Ekrem İmamoğlu'nun sözlerini sevilen şarkıcı Candan Erçetin büyük bir nezaketle karşılayıp şu sözleri söyledi;

"Ben de ediyorum çünkü benim için de çok anlamlı, çok önemli sizin anlattığınız her şeye katılmamak mümkün değil. Bu günümüz borçlu olduğunuz kişi ve kişiler belli. Dolayısıyla bunu hep birlikte toplanıp coşkuyla kutlamak, bizi de çok heyecanlandırıyor"

Ekrem İmamoğlu, Candan Erçetin ile birlikte İstanbullulara çağrıda bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Candan Erçetin Haberler

500

Yorumlar (54)

APTİ BEY:

Nankör olan topluma her şey mübah istanbulda insan öldü adam gidip tatil yapıyor

89
46
yanıtYanıtla
rezo:

allah askına kım yaptı alt yapıyı dusunun

yanıt8
yanıt4
REALİST:

HER YIL YAPILAN BAKIMA İSRAF DEYİP KİM YAPTIRMADI BAKIMI

yanıt6
yanıt1
SENDEN SONRA:

CAHİLLE UĞRAŞMAYA DEĞMEZ

yanıt11
yanıt2
VATOZZ:

ULAN halk selle yıkımla acıyla cebellesiyo bunlar macla sporla sarkıyla türküyle konserle tatille ugrasiyo. Bir insan kendini bu derecede bitirmez ama insan da iki yüzlülük olursa herseyi yapar. Yok hersey cok güzel olacak yok kardes olacaz yok birbirimize sarılacaz yok kucaklascaz bla bla blaaa

46
11
yanıtYanıtla
Kadir:

Sek doğal afetir altyapıyı 25 yıldır yönetenler yapmadıysa onları eleşririniz

yanıt13
yanıt12
:

25 YILDIR OKCUYA TOPCUYA VERMESELERDI PARALARI

yanıt0
yanıt0
Eko baskan:

Tatil yakışan başkanım tatiliniz bittiyse icraat bekliyoruz süt ekmek su bedava olacak demiştiniz üniversite öğrencilerine 400 TL burs dediydiniz 150 kreş dediydiniz sizi sahneye alalım

38
10
yanıtYanıtla
gümüş:

ekremden bosa bekleme hıcbır vaadı tutmaz onlar bu mıllete zulum eder ancak

yanıt22
yanıt27
Ankaralı:

İçinde dışında hep yalan riyakar it Ekrem her saniye yalan sen millete hizmet için degil miletie hizmeti engellemek için varsın proje Ekrem besyil boyunca tatil yaparsın yaptığın tatil değilmiş ya rabim sana hiç bir zaman bu ülkeyi yönetmek nasip etmesin inşallah çünkü sen satarsin bu ülkeyi dusmanlarmiza

20
26
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title