Haberler

Ekranların Beğenilen Programı "THE Queen Latifah Show" D-Smart'ta

Güncelleme:

Queen Latifah, bu haftada izleyenleri eğlendirmeye devam ediyor.

Her hafta birbirinden ilginç konular ve dünya starı konuklarla karşımıza çıkan Queen Latifah, bu haftada izleyenleri eğlendirmeye devam ediyor. The Queen Latifah Show'un bu haftaki konukları arasında Will Arnett, Jason Statham, Izabela Vidovic, Kate Bosworth, Vince Vaughn ve Ed Asner gibi ünlü isimler yer alıyor.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, kaliteli program içeriklerini ekranlara getirmeye devam ediyor.

The Queen Latifah Show'un 44. bölümü, 3 Mart Pazartesi 22.00'da gelecek.

Queen Latifah Show'un 44. bölümünde izleyenler, hayatlarını daha da iyileştirmek için nasıl zayıflanır, nasıl tasarruf edilir, stres yükü nasıl azaltılır gibi hayat kurtaran ufak tüyoları öğrenecek.

The Queen Latifah Show'un 45. bölümü, 4 Mart Salı 22.00'da izleyicisiyle buluşacak.

Queen Latifah Show'un 45. bölümünde Queen Latifah ise Lego Movie'de Batman'a ses veren yakışıklı aktör Will Arnett ve harika bir düetle Jewel'i ağırlayacak.

The Queen Latifah Show'un 46. bölümü, 5 Mart Çarşamba 22.00'da yayınlanacak.

Queen Latifah Show'un 46. Bölümünde Homefront filminin başarılı yıldızları Jason Statham, Izabela Vidovic ve Kate Bosworth katılarak programa renk verecek.

The Queen Latifah Show'un 47. bölümü, 6 Mart Perşembe akşamında hoş bir sohbete tanık olacağız!

Queen Latifah Show'un 47. bölümünde Amerikalı aktör/yazar Vince Vaughn ve 2009 yapımı The Lovely Bones (2009) filminde Oscar adaylığı bulunan Stanley Tucci ile keyifli bir akşam geçireceğiz.

The Queen Latifah Show'un 48. bölümü, 7 Mart Cuma 22.00'da D-Smart ekranlarında!

Latifah'ın bugünkü konukları Rap müziğin starlarından Snoop Dogg, 70'ler ve 80'lere damgasını vurmuş ünlü aktör Ed Asner olacak.

"The Queen Latifah Show" Hafta içi her akşam 22.00 Dizismart Platin HD

Künye

Sunucu: Queen Latifah
Tür: Talk Show
Yapım Yılı: 2013
Süre: 60'

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kate Bosworth Jason Statham Vince Vaughn D Smart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title