Haberler

Ekmeleddin İhsanoğlu, Molla Mehmet'in kabrini ziyaret etti -

CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı partilerin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'dan uçakla geldiği Gaziantep'te, havaalanında CHP Gaziantep milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ ile kendisini destekleyen parti il başkanları ve bir grup vatandaş tarafından karşılandı.

CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı partilerin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'dan uçakla geldiği Gaziantep'te, havaalanında CHP Gaziantep milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ ile kendisini destekleyen parti il başkanları ve bir grup vatandaş tarafından karşılandı. Seçim otobüsünde beraberindeki araç konvoyuyla şehir turu yapan İhsanoğlu, güzergah boyunca vatandaşları selamladı. İhsanoğlu, Kepenek Mahallesinde Şeyh Fethullah Camisi bahçesinde adı Antep Savunması ile özdeşleşen ve Molla Mehmet olarak bilinen Karayılan ile camiyi yaptıran Şeyh Fethullah'ın kabrini ziyaret ederek dua etti. Seçim otobüsüyle tekrar şehir turunda bulunan İhsanoğlu, Vali Erdal Ata'yı da makamında ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Mehmet Şeker İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title