Haberler

Ekinci Personeliyle 2014 Yılını Değerlendirdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'&nınEyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, personeli ile bir araya gelerek 2014 yılının genel değerlendirmesini yaptı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, iç iletişim, koordinasyon ve 2014 yılının değerlendirmesini yapmak, 2015 yılındaki hedef ve projeleri görüşmek amacıyla belediye bünyesinde görev yapan tüm çalışanlarla SGK Konferans Salonu'nda bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Aziz Aslan Mehmet Giray Küçük, Mehmet Sait Ardan, Belediye Birim Müdürleri ile belediye çalışanlarının katıldığı ve yaklaşık iki saat süren toplantı ilk olarak slayt gösterisiyle başladı. SGK toplantı salonunda düzenlenen toplantıda personeliyle bir araya gelen Başkan Ekinci, yapılacak hizmetlerin hızlı ve aktif bir şekilde yerine getirilmesi için birlikte hareket etme, iç iletişim, koordinasyon ve disiplin söylemleri üzerinde durdu.

Başkan Ekinci burada yaptığı konuşmasında "İnsanların en değerlisi, İnsanlara faydası dokunandır düsturundan hareket ederek hiçbir olaya, hiçbir işe, hiçbir konuya zor deyip onunla aramıza mesafe koymayacağız. Olayların üzerine gideceğiz, projelerin üzerlerine gideceğiz, sıkıntıların üzerlerine gideceğiz. Üzerlerine giderken de önce Allah, sonra siz değerli ekip arkadaşlarıma güveniyorum. Farklı bir belediyecilik sergilemeye çalışıyoruz. Olması gereken bir belediyecilik, katılımcı bir yönetim anlayışına sahip bir belediyecilik sergiliyoruz. Bizler, 30 Mart seçimlerinden sonra bir başkan ve birkaç personel olan bir belediyeden, şimdi çok şükür artık salonlara sığmayan bir belediyeye kavuştuk. Bir o kadar da dışarıda çalışan arkadaşlarımız var. Hepimizin tek amacı, bulunduğumuz ilçemize hizmet vermek, hizmet götürmek olmalıdır" dedi.

EKİNCİ: MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR

Konuşmasında makamların geçici olduğunu ve bunun için iyi bir ekip olmak istediklerini de sözlerine ekleyen Ekinci, "Bulunduğumuz makamımız ne olursa olsun tek amacımız ilçemize hizmet etmek ve bunun hakkını vermektir. Bu ekibe çoğu gıpta ile bakar, önünüzde duran devasa sorunlar gözümüzde hafifler. Ama bizler birbirimizden bağımsız olarak, idarecilikten bağımsız olarak bizlere verilen görevleri geciktirerek bizim üzerime yüklenen rolü iyi sergileyemezsek, bu yükün altından kalkmamız zor olur. Bir ekip ruhu içerisinde hareket edip, çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur düsturunu sergilersek Allah'ın izniyle tüm sorunların üstesinden gelmiş oluruz. Bugün de bu toplantıyı yapmamızın amacı, birlikte hareket etme duygularımızı pekiştirmek, iç iletişimi sağlayıp koordinasyonumuzu en üst düzeye çıkarmaktır" diye konuştu.

Yaklaşık iki saat süren ve tüm belediye personelinin katıldığı toplantı personellerden gelen soru ve taleplerin başkan ve başkan yardımcıları tarafından cevaplandırılmasıyla devam etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Sait Aziz Aslan Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title