Haberler

"Ehl-i Beyt'in İyi Anlatılması Gerekmektedir"

Güncelleme:

Ahmet Turgut Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Malatya Belediyesi tarafından düzenlenen "Ehl-i Beyt Sevgisi" konulu Panele katılmak üzere ilimize gelen Süleyman Demirel Üniversitesi İslam Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Sarıcık ve Yazar-Senarist Ahmet Turgut Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

16 Aralık 2011 Cuma günü gerçekleşen ziyarette konuşan Prof. Dr. Murat Sarıcık, "Malatya Belediyesini böyle güzel bir program düzenlediği için kutluyorum. Benim de Ehl-i Beyt ile ilgili çalışmalarım var. Muharrem ayında düzenlenen bu program rahmete iyiliklere ve güzelliklere vesile olsun" dedi.

Senarist – Yazar Ahmet Turgut, "Bu toprakların en büyük paydası ve harcı olan Ehl-i Beyt'i Malatya Belediyesi tarafından da hatırlanılması ve hatırlatılmak istenmesi bir Malatyalı olarak beni de mutlu etti" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malatya Belediyesi olarak yapmış olduğumuz birçok sosyal ve kültürel çalışmalar bulunmaktadır. Bu Panellerimizden bir tanesi de Ehl-i Beyt panelimizdir. Ehl-i Beyt'in iyi anlatılması iyi anlamamız ve bizim için birleştirici yönlerinin ortaya konulması gerekmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title