Haberler

Şehit Aileleriyle Kahvaltıda Buluşuldu

Güncelleme:

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, şehit ve gazi aileleriyle kahvaltıda buluştu.

Bitlis Belediyesi Şeribey Tepesinde düzenlenen kahvaltı programı sonrasında ilk konuşmayı Bitlis Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Seyfettin Apak, Milletvekilleri ve Belediye Başkanımız Fehmi Alaydın'a her zaman destek verdikleri için teşekkür etti.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ise seçim arefesinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek şunları söyledi "Bu coğrafyada siyaset yapmak zordur. Bir yıldır barış süreci var ve barış sürecinden dolayı analar ağlamıyor. Bizler her zaman destek olmaya çalıştık. İnşallah daha güçlü bir yönetimle sizlere her zaman pozitif ayrımcılık yapamaya hazırız. Şükürler olsun geldiğimiz noktada birçok kuruluşa destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz."Akparti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise konuşmasında şunlara değindi "Şehitlerimizin yakınları bizim emanetimizdir. Şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman yardımcı olacağız. İstihdam, eğitim ve ulaşım da ayrıcalıklar tanıdık. İlerleyen dönemde de her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanında olacağız."Programda son olarak Akparti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler söz aldı Kiler konuşmasında buluşmanın çok anlamlı olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü Bir çok programlara katıldık. Kime ulaşabilirsek ülkemizde olanları anlatmaya çalışıyoruz. 30 mart kesinlikle artık bir yerel seçim değildir bir referandumdur. Bunun için herkese görev düşüyor. 1 yıldır analar ağlamıyor. Huzurlu bir ortam var.Maalesef bu huzurlu ortamı bozmak isteyen dış güçler var. Bizlerin bunlara fırsat vermemesi lazım."Kahvaltı Programına Akparti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler, Vedat Demiröz, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın , Akparti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, Bitlis Şehit Aileleri Derneği Başkanı Seyfettin Apak ile şehit aileleri ve gaziler Katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fehmi Alaydın Ak Parti Bitlis Kiler Güncel Haberler

title