Haberler

Eğitim Bir Sen'den Sendikacılığa Dair Seminer

Güncelleme:

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi sendikacılığın dününü, bugünü ve yarınını masaya yatırdı.

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 'Sendikacılığın dünü, bugünü ve yarını' konulu konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Encümenleri, Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Abdullah Ekinci, Memur Sen İş Kolları Başkanları, Kadın Kolları Komisyon Temsilcileri, eğitim çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

KURUŞ DEĞİL, DURUŞ SENDİKACILIĞI
Konferansta bir konuşma yapan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, kavga zemininde rekabet değil, rekabet zemininde hizmet şiarıyla yola çıktıklarını hatırlattı ve "1992'den beri kuruş değil, duruş sendikacılığıyla üyeye kazandıran, demokrasinin korku tünelinden çıkması için elinden geleni yapan bir sendikal mücadelenin adıyız" dedi.


KAYTAN: AMACIMIZ HERKESİ BİR ÇATI ALTINDA TOPLAMAKTIR
"İlham kaynağımız ilk günkü gibidir" diyerek söze başlayan Memur Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kaytan ise "Amacımız herkesi bir çatı altında toplamaktır. Bunu yaparken de yeni bir açılımla yapmak istedik. Biz bu yola çıkarken şunu ifade etmiştik. Sendikacılığı bir kalıba sıkıştırmaksızın kimsenin giyimine kuşamına dinine mezhebine bakmaksızın gözyaşı ve alın terinin gerçeğinden hareketle yola devam ettirmektir" dedi. Kaytan konuşmasını okuduğu bir şiirle bitirdi. (GAZETE İPEKYOL)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Ekonomi Ekonomi Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title