Haberler

FETÖ'den aranması bulunan eski rektör, tedavi için gittiği hastanede yakalandı

Güncelleme:

FETÖ soruşturmasında hakkında 5 yıldır yakalama kararı bulunan Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, tedavi için gittiği hastanede yakayı ele verdi. Hoşcoşkun bir süre polis nezaretinde hastanede tedavi altına tutulacak.

İzmir'de FETÖ'den hakkında yakalama kararı olan Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, tedavi için Ege Üniversitesi Hastanesi'nde polis ekiplerince yakalandı.

5 YILDIR YAKALAMA KARARI VAR

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 2017 yılında hakkında yakalama kararı çıkartılan ve 5 yıldır hakkında yakalama kararı bulunan Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, bugün tedavi amaçlı Ege Üniversitesi Hastanesi'ne gitti.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRECEK

Polis ekiplerince yakalanan Hoşcoşkun'un, rahatsızlığı nedeniyle bir süre hastanede tedavi olacağı, bu sürede polislerin refakat edeceği öğrenildi.

Ege Üniversitesi eski Rektörü FETÖ'den yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Hoşcoşkun Ege Üniversitesi Rektör Ege Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Meraklı:

Zamanında nasıl rektör olmuş bu adam? Kim atamış acaba?

66
19
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title