Haberler

Ege Seramik'ten Yatırım Atağı

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde üretim yapan Ege Seramik Kemalpaşa Fabrikası'nda, ülkenin ilk Eko Seramik Üretim ile Masse Hazırlama tesisleri faaliyete geçti.

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde üretim yapan Ege Seramik Kemalpaşa Fabrikası'nda, ülkenin ilk Eko Seramik Üretim ile Masse Hazırlama tesisleri faaliyete geçti. Yaklaşık 46 milyon 500 bin liraya mal olan tesislerin altı ay gibi kısa bir sürede tamamlandığı kaydedildi.

ürünleri üretme kapasitesini, 3 milyon metrekareye çıkardı. Şirket ayrıca son model dijital teknoloji baskı makinelerinin kullanıldığı yeni dekor tesisini de devreye aldı. Masse üretimindeki verimin arttırılması için değirmen ve püskürtmeli kurutucular son teknolojiyle yenilendi. Böylelikle çamur üretim kapasitesi günde 450 tondan 800 tona, granül üretim kapasitesini de günde 600 tondan 1000 tona çıkarıldı. Yaklaşık 46 milyon 500 bin liraya mal olan ve 40'tan fazla yabancı uzman eşliğinde altı ay gibi kısa bir sürede tamamlanan tesisler için bugün saat 10.30'da Ege Seramik Kemalpaşa Fabrikası'nda tören düzenlendi.

İbrahim Polat Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Polat, İbrahim Polat Holding CEO'su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir ve Bülent Zıhnalı, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Çim-Se İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye Nazlım, Ege Seramik yetkili satıcıları, Ege Seramik çalışanları ve davetliler törene katıldı.

ÇALIŞANLARLA BİRLİKTE AÇILDI

Geçici bir rahatsızlık nedeniyle törene katılamayan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat'ın hazırladığı konuşma metnini Bülent Zıhnalı okudu. Ardından yenilenen üretim tesisinin açılışını; Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Polat ile Ege Seramik çalışanları birlikte gerçekleştirildi. Açılışın ardından üretim alanını gezen katılımcılar, ülkenin ilk doğalgaz tüketimini azaltan yeni Granül Hazırlama tesisini ve çevreye duyarlı paketleme makinelerini yakından inceledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Polat Ege Seramik Kemalpaşa İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title