Haberler

Ege Denizi'nde Fırtına Bekleniyor

AYDIN (İHA) –Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Ege Denizi’nde beklenen fırtınaya karşı denizciler ve ilgilileri uyardı.

AYDIN (İHA) – Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Ege Denizi'nde beklenen fırtınaya karşı denizciler ve ilgilileri uyardı.

Ege Denizinde halen batı ve güneybatılı yönlerden 3 ila 5 kuvvetinde 15-35 km/saat hızıyla esen rüzgarın güney yönlerden olmak üzere yarın 4 ila 6 kuvvetinde öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege'de 7 ila 8 kuvvetinde fırtına, Cuma ve Cumartesi günleri 6 ila 7 kuvvetinde kuvvetli ve fırtınamsı, Kuzey Ege'de 7 ila 8 kuvvetinde fırtına yer yer 8 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği; fırtınanın Pazar günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın oluşturması muhtemel olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Ege Denizi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title