Haberler

Efsanevi Futbolculardan Kanser Hastalarına Destek

Eski Milli Futbolcular, Gaziantep Onkoloji Hastanesi Yanına Hasta Yakınlarına Yönelik Yaptırılacak Olan Umut Evi Projesi İçin Sahaya Çıktı. Kamil Ocak Stadı'nda Yapılan Maçta Rıdvan Dilmen Kaptanlığında Sahaya Çıkan Beyaz Formalı Takım, Yaşar Duran Kaptanlığında Sahaya Çıkan Kırmızı Formalı Takıma 3-2 Mağlup Oldu.

Eski milli futbolcular, Gaziantep Onkoloji Hastanesi yanına hasta yakınlarına yönelik yaptırılacak olan Umut Evi Projesi için sahaya çıktı. Kamil Ocak Stadı'nda yapılan maçta Rıdvan Dilmen kaptanlığında sahaya çıkan beyaz formalı takım, Yaşar Duran kaptanlığında sahaya çıkan kırmızı formalı takıma 3-2 mağlup oldu.

Umut Evi Projesi kapsamında Gaziantep'e gelen eski milli futbolculardan Rıdvan Dilmen, Nurettin Yıldız, Recep Çetin, Gökhan Keskin, Mehmet Özdilek, Zeki Önatlı, Hasan Özer, Mustafa Özer, Fatih Zambak, Mustafa Yücedağ, Bünyamin Süral, İsmet Savcılıoğlu, Nurullah Sağlam ve bir çok futbolcu ile Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, Kamil Ocak Stadı'nda gösteri maçına çıktı. Maç öncesi projeye katkıda bulunan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, İl Jandarma Komutanı Albay Birol Şimşek, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz'a ve tüm futbolcular ile projenin sponsorlarına teşekkür plaketi verildi.

TANJU VE MEMATİ KATILMADI

Zeugma Rotary Gaziantep Kulübü de desteğiyle gerçekleştirilen projenin organizatörlerinden Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Buradaki maçtan ele edilecek gelir ile Onkoloji Hastanesi yanına yapılacak olan Umut Evi Projesi'ne katkıda bulunulacak. Ben başta Rıdvan Dilmen başta olmak üzere bizi kırmayıp da buralara kadar gelen tüm futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük bir sosyal sorumluluk örneği gösterildi, hepsine de duyarlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Eski milli futbolculardan Rıdvan Dilmen de, "Nurullah Sağlam'ın isteği üzerine kanserli çocuklarımıza yardımcı olmak için geldik. Burada olmaktan mutluyuz. Gösterilen ilgiye de teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından 15'er dakikalık 2 devre maç yapıldı. Rıdvan Dilmen kaptanlığında sahaya çıkan beyaz formalı takım, Yaşar Duran kaptanlığında sahaya çıkan kırmızı formalı takıma 3-2 mağlup oldu. Maç boyunca Gaziantepli sporseverler futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Maça daha önce katılacakları duyurulan eski futbolcu Tanju ile Kurtlar Vadisi'nde 'Memati' karakterini canlandıran Gürkan Uygun'un katılmaması dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title