Haberler

Edremit'te Havcılık Festivali

Akçay sahilinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Mysia Uluslararası Havacılık Festivali' 22 ülkede akrobasi gösterileri yapan Türk sivil akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün 'Mor Menekşe' adlı uçağıyla yaptığı gösteriyle başladı.

Akçay sahilinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Mysia Uluslararası Havacılık Festivali' 22 ülkede akrobasi gösterileri yapan Türk sivil akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün 'Mor Menekşe' adlı uçağıyla yaptığı gösteriyle başladı. Öztürk, uçağından çıkarttığı dumanla gökyüzünde kalp şekli çizdi. Öztürk, metrelerce yüksekliğe çıktıktan sonra uçağını izleyicilerin üzerine hızla sürerek herkesi heyecanlandırdı.

Festival, 'Gyrocopter' ve 'Microlight' gösterileriyle devam etti. Kumandayla idare edilen küçük helikopterlerle deniz üzerinde gösteriler yapıldı. Gece havanın kararmasıyla birlikte, İngiltere'den gelen 'Swip Team' adlı iki uçaklık akrobasi timi dumanlı ve ışıklı gösteriler yaptı.

Gösterileri Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Akçay Belediye Başkanı CHP'li Cahit İnceoğlu ve Edremit Ticaret Odası Başkanı İsmail Aynur da izledi. Festival, 7 Temmuz Pazar gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmet Öztürk Edremit Akçay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title