Haberler

Edremit'te Havcılık Festivali

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Akçay Beldesi sahilinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Mysia Uluslararası Havacılık Festivali'nde uçaklar gökyüzünü renklendirdi.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Akçay Beldesi sahilinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Mysia Uluslararası Havacılık Festivali'nde uçaklar gökyüzünü renklendirdi. Festival, Türk sivil akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün gösterisiyle başladı. İngiltere'den gelen 'Swip Team' adlı iki uçaklık akrobasi timinin ışıklı gece gösterisi ise nefes kesti.

Akçay sahilinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Mysia Uluslararası Havacılık Festivali' 22 ülkede akrobasi gösterileri yapan Türk sivil akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün 'Mor Menekşe' adlı uçağıyla yaptığı gösteriyle başladı. Öztürk, uçağından çıkarttığı dumanla gökyüzünde kalp şekli çizdi. Öztürk, metrelerce yüksekliğe çıktıktan sonra uçağını izleyicilerin üzerine hızla sürerek herkesi heyecanlandırdı.

Festival, 'Gyrocopter' ve 'Microlight' gösterileriyle devam etti. Kumandayla idare edilen küçük helikopterlerle deniz üzerinde gösteriler yapıldı. Gece havanın kararmasıyla birlikte, İngiltere'den gelen 'Swip Team' adlı iki uçaklık akrobasi timi dumanlı ve ışıklı gösteriler yaptı.

Gösterileri Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Akçay Belediye Başkanı CHP'li Cahit İnceoğlu ve Edremit Ticaret Odası Başkanı İsmail Aynur da izledi. Festival, 7 Temmuz Pazar gününe kadar devam edeceği belirtildi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmet Öztürk Balıkesir Edremit Akçay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title