Haberler

Edremit Müftülüğü'nün Gençlik Projesi Büyük İlgi Gördü

Edremit Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören ‘Cami-Gençlik buluşmalarının yemekli final gecesi muhteşem oldu.

Edremit Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören 'Cami-Gençlik buluşmalarının yemekli final gecesi muhteşem oldu.

Güre'de bulunan Termal Tesislerde iftar yemeği ile yapılan final büyük coşkuya sahne olurken geceye Kaymakam Ali Sırmalı, daire amirleri, çevre ilçe müftüleri, din görevlileri ve özellikle projenin en kıymetlileri olan gençlerle birlikte toplam 300'ü aşkın davetli katıldı.

Edremit Müftülüğü, ilk kez bu sene gençlerimize cami merkezli bir hayat şuurunu, milli ve manevi değerlerle donanmayı, kötü hal ve davranışların önüne geçmeyi hedef edinmiş önemli bir projeyi hayata geçirmişti. "Cami- Gençlik Projesi" adındaki buluşmalarla geleceğimizin teminatı olan gençleri camilerle kaynaşmalarını sağlayacak önemli bir adım attı.

Kur'an-ı kerim tilavetiyle başlayan programda ilahiler, kasideler okundu. Mehteran Takımının gösterisi ile coşkulu anlar yaşandı. İftar öncesi manevi duyguların yoğunlaştığı bir zaman diliminde gençler ve diğer katılımcıların iştirakiyle tehlil, salavat ve tekbirler getirildi.

Bu senenin bir başlangıç olduğunu, sonraki senelerde bu güzel buluşmalara devam edeceklerini belirten İlçe Müftüsü Sait Emin Arvas, gençlerimize yapılan hiçbir yatırımın sonuçsuz kalmayacağını ve dokunamadığımız her gönlün kıyamette hesabının verilemeyeceği gerçeğini dile getirdi.

Daha sonra 'Cami-Gençlik Buluşması' programlarına eksiksiz katılan gençlerimiz arasında kura çekimi yapıldı. Kurada sonucunda birinci gelen bir gence dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye ise bisiklet hediye edildi.

Projenin uygulanmasında ve iftar programında katkısı olan başta Proje Koordinatörü ve Şube Müdürü Adem Polat'a, gençlerimizle gönül bağı kurarak gayretlerini esirgemeyen din gönüllülerine ve gençleri buluşmasında desteklerini esirgemeyen ailelere ve geleceğin teminatı gençlere teşekkür edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edremit Termal Güre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title