Haberler

Edremit'in il olması gündemli toplantı yapıldı

Güncelleme:

Edremit Belediyesi'nin öncülüğünde Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde Edremit'in il olması gündemli toplantı yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında Şükrü Tunar Merkezi'nde toplanan temsilciler; Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Ticaret Borsası Başkanı Tarkan Denizer, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayati Seçen, Eroğlan Mahalle Muhtarı ve Edremit Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Uysal ile birlikte gündemi değerlendirdi.

Edremit Belediyesi'nin öncülüğünde Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde Edremit'in il olması gündemli toplantı yapıldı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında Şükrü Tunar Merkezi'nde toplanan temsilciler; Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Ticaret Borsası Başkanı Tarkan Denizer, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayati Seçen, Eroğlan Mahalle Muhtarı ve Edremit Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Uysal ile birlikte gündemi değerlendirdi.

Edremit'in il olması hedefiyle düzenlenen toplantıda katılımcılara da söz verilerek görüş ve öneriler dinlendi. Katılanlar ve temsilciler karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, şunları söyledi:

"Edremit bütün altyapısıyla, ulaşımıyla, coğrafyasıyla, doğal ve kültürel değerleriyle, stratejik konumuyla il olmayı hak ediyor. Artık Edremit'in giderek büyüyen 200 binleri aşan nüfusuyla çok ciddi sorunları olduğunu da görüyoruz. Başta asayiş çok ciddi bir sorun. Burada ağır ceza yok. İl olsa bunların daha etkin hale geleceğini düşünüyoruz. Yönetilemeyecek hale gelecek bu sistemde nüfus giderek artıyor. Nüfusu en çok artan merkezin dışında en büyük ilçeyiz. 43 kilometre sahilimiz var. Midilli'ye kapımız var. Küçükkuyu'dan bu yana Ege'nin başladığı yer. Müthiş bir coğrafyamız ve mitolojimiz var. Hakikaten her türlü şekilde burası il olmayı hak ediyor."

Toplantıya muhtarlar, meclis üyeleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Toplantıların bayram tatilinin ardından daha geniş kapsamlı olarak devam edeceği bildirildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Selman Hasan Arslan Edremit Belediyesi Hasan Arslan Ahmet Çetin Edremit Tarkan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title