Haberler

Edremit Belediyesi Kurban Bayramı için 4 satış, 15 kesim noktası belirledi

Güncelleme:

Edremit Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde 4 kurban satış, 15 kurban kesim noktası belirledi. Halk sağlığı gözetilerek güvenli şekilde satışa sunulacak hayvanlar için veteriner hekim görüşü de dikkate alındı. Belirtilen yerler dışında satış ve kesim yapılmasına izin verilmeyeceği ve bu duruma uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi.

Edremit Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde 4 kurban satış, 15 kurban kesim noktası belirledi.

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı illerden getirilen kurbanlık hayvanlar için toplum sağlığı gözetilerek güvenli şekilde satışa sunulması amaçlanırken, veteriner hekim görüşü de dikkate alındı.

Halk sağlığı açısından belirtilen yerler dışında satış ve kesim yapılmasına izin verilmeyeceği ve bu duruma uymayanlar hakkında ise yasal işlem yapılacağı bildirildi.

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen kurban kesim yerleri şöyle sıralandı:

Tuzcumurat Mahallesi Trafo Yanı, Cumartesi Pazarı Yanı, Hamidiye Mahallesi Ethem Demir Sitesi Yanı, Fethiye Hanım Cami Yanı, Kapalı Spor Salon Karşısı, Gazicelal Mahallesi 75. Yıl Ortaokul Yanı, Hekimzade Mahallesi Üçler Dede Türbesi Yanı, Değirmenönü Caddesi, Eski Bayram Yer Caddesi, Atatürk Mahallesi TOKİ Konutları, Akçay Mahallesi Dallas Mevkii Can Yapı Karşısı, Zeytinli Mahallesi Edremit Belediyesi Zeytinli Mezbahanesi, Altınoluk Mahallesi Taner Kışlası Stadyum Yanı, Edremit Yüksekokul Yani Güreş Alanı, Cumhuriyet Mahallesi Pazar Yeri Eski Zeytinli Mezbahanesi.

Satış satış yerleri ise Edremit Yüksekokul Yanı Güreş Alanı, Akçay Mahallesi Dallas Mevkii Canyapı Karşısı, Altınoluk Mahallesi Taner Kışlası Stadyum Yanı, Zeytinli Mahallesi Eski Okul Bahçesi olarak belirlendi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Edremit Belediyesi Kurban Bayramı Edremit Kurban Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title