Haberler

Edirne Valisi'nden Emniyet Müdürü ve Komutana Altın Ödülü

Güncelleme:

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile Jandarma Alay Komutanı Albay Kumuran Ersan'ı mülteciler konusundaki başarıları nedeniyle tam altınla ödüllendirdi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile Jandarma Alay Komutanı Albay Kumuran Ersan'ı sınırı aşmak için gelen Suriyelilerin geri gönderilmesindeki başarılı çalışmaları nedeniyle tam altın ile ödüllendirdi.


Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, kentin asayişinde gösterdikleri titiz çalışma, Suriyeli sığınmacıların Avrupa'ya gitmek amacıyla Edirne'ye gelmelerindeki üstün gayret ve başarıdan dolayı Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan'ı altın ve başarı belgesi ile ödüllendirdi. Vali Şahin, "Bu güzel şehirde göreve başladığım ilk günlerde başarıyı ödüllendireceğimi söylemiştim. Bu güne kadar da bu sözümü tuttuğuma inanıyorum. Edirne'nin bir sınır ili olmasına rağmen, Türkiye'nin en huzurlu illerinden bir olması, asayiş olaylarının düşük olması ve geçtiğimiz aylarda şehrimize gelen Suriyeli sığınmacılar konusunda 10 gün boyunca sabırla ve insanüstü bir gayretle çalışan Emniyet ve Jandarma teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Tabi burada görev yapan tüm arkadaşlarımızı tek tek ödüllendirmemiz mümkün değil. Onların nezdinde Emniyet Müdürümüzü ve Jandarma Komutanımızı tebrik ediyorum" dedi.


Vali Şahin makamında asayiş toplantısından sonra Armağan Adnan Erdoğan ve Albay Kamuran Ersan'a birer tam altın ile başarı belgelerini verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Adnan Erdoğan Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

tezat durum:

ben komutan olsam taktırmam. . . o madalyaların yanına altınmı takılır? sanki rütbe töreni, o kıyafetin sana atalardan yadigar eyyy Alay Komutanı . . . utanç verici duruma düşmüşün. . . . . Üniformaya hediye takılmaz. rütbe takılır-rütbe sökülür. . teslim edeceksen plaket gibi sunarsın. . . asker emri, genel kurmaydan üst askeri rütbeden cumhurbaşkanından hediye alır. . . oda böyle olmaz. .

5
0
yanıtYanıtla
..............:

şaka gibi ya anca türkiyede olur. . . sanki düğün törreni

3
0
yanıtYanıtla
OSMANLI:

BU NE REZALET SÜNNET ÇOCUĞUMU , KOSKOCA KOMUTAN CUMHUR BAŞKANI VE GENEL KURMAY BAŞKANI DIŞINDA HİÇ BİR KİMSEDEN HEDİYE KABUL ETMEMELİ O KOMUTAN . KINIYORUM .

1
1
yanıtYanıtla
halhalMobil-ANDROID:

o kadar asker polis çalıştı o garibanlara takın bunlar HİÇBİR şey yapmadı ya Yuh size

0
1
yanıtYanıtla
....:

Bu nedir ya Böyle saçmalık olur mu Takan da taktıran da ne içmiş bunlar Ne günlere kaldık

0
1
yanıtYanıtla
OSMANLI:

BİR DEVLET MEMURU DİGER BİR DEVLET MEMURUNA NEDEN HEDİYE VERİR YA . BU MANTIĞA GÖRE ŞU AN ŞIRNAKTAKİ KOMUTANA EMNİYET MÜDÜRÜNE BEŞİ Bİ YERDEMİ TAKACAK VALİ . BÖYLE BİR SACMALIK VARMI YA .

0
1
yanıtYanıtla
Bozacı mevlütMobil-IOS:

Şaka herhalde koskoca vali hiç mi yol yordam bilmiyor ? Görevini çok iyi yapmışsa bir memur maaş ikramiyesi verilir, kıdem arttırılır ne bileyim uygun bir yolu vardır. Sünnet töreni mi bu altın takıyorsun ? Kendi yakasına altın taktıran emniyet müdürü ve albayı da ayrıca garipsedim.

0
0
yanıtYanıtla
aslında:

hani ödül verme kaldırılmıştı ne oldu şimdi plaket bile kalktı demişti

0
0
yanıtYanıtla
Volkan AktaşMobil-ANDROID:

Saçma saçma yorumlar osmanlı isimli arkadaş ayrı bir gerizekali emirkomuta zincirinde o vali komutan statusundedir ve odullendirme yapabilir bunun bu kadar medya ortamin da yapılması yanlış sadece

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title