Haberler

Edirne Merve Öğretmen Beyaz Önlüğü ve Kırmızı Karanfillerle Uğurlandı

Samsun'da otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Merve Mercan Çelik (27), memleketi Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik Beldesi'nde tabutuna konulan beyaz önlüğü ve kırmızı karanfillerle son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun'da otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Merve Mercan Çelik (27), memleketi Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik Beldesi'nde tabutuna konulan beyaz önlüğü ve kırmızı karanfillerle son yolculuğuna uğurlandı.Çarşamba 75'inci Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan Samsun'da bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 5 günlük yaşam mücadelesini kaybeden İngilizce öğretmeni Merve Mercan Çelik'in cenazesi, karayoluyla memleketi Keşan'a bağlı Beyendik Beldesi'ndeki evine getirildi. Evinin bahçesine konulan Merve öğretmenin tabutunun üzerine beyaz önlüğü ve kırmızı karanfiller bırakıldı. Genç öğretmenin polis memuru eşi Erhan Çelik, annesi Mürvet ve babası İrfan Mercan taziyeleri kabul etti. Merve öğretmenin 9 aylık kızı Zeynep Mercan ise cenazeye getirilmedi.

Cenazeye, genç öğretmenin yakınlarının yanı sıra Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, eğitimciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Duaların okunması ve helallik alınmasının ardından Merve Mercan Çelik'in cenazesi belde mezarlığında götürüldü. Genç öğretmenin cenazesi, Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından öğle vakti kıldırılan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Çelik Samsun Keşan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title